POTADA MANİSA DERBİSİ AKHİSAR BELEDİYESPOR´UN

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi´nin 5.haftasında Akhisar Belediye ile karşılaştı.


Spor 10.11.2019 10:27:42 1408 0

POTADA MANİSA DERBİSİ AKHİSAR BELEDİYESPOR´UN

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi´nin 5.haftasında Akhisar Belediye ile karşılaştı. İki Manisa takımının kıran kırana geçen mücadelesinde gülen taraf 64-69´luk skorla Akhisar Belediyespor oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de maçı izledi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Ligi´nin 5.haftasında bir diğer Manisa temsilcisi Akhisar Belediye ile Muradiye Spor Salonu´nda karşı karşıya geldi. Maçı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Kulüp altyapı oyuncuları, öğrenciler ile çok sayıda taraftar izledi. Basketbola gönül veren Manisalı taraftarlar Manisa Büyükşehir Belediyespor´u yalnız bırakmadı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak ve oyuncular ile taraftarlar bol bol özçekim yaptı.

Kıran Kırana Mücadele

Maçın ilk periyoduna hızlı başlayan taraf Akhisar oldu. Bu periyotta hücuma çıkmakta zorlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibine skor olarak yaklaşmaya başladı. İlk periyot 14-18 Akhisar üstünlüğü ile bitti. İkinci periyot karşılıklı sayılar ile geçildi. Akhisar Belediye bu periyotta üst üste üçlükler bularak aradaki sayı farkını açtı. İkinci periyot 30-46 Akhisar Belediye üstünlüğü ile geçildi. Üçüncü periyotta, rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, sayı farkını tek hanelere düşürdü. Bu periyot 53-59 Akhisar üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta Manisa Büyükşehir Belediyespor rakibine karşı üstün bir oyun sergilese de sayı farkını kapatamadı. Akhisar Belediye serbest atışlarla maçın sonucunu tayin etti. Akhisar Belediyespor maçtan  64-69 galip ayrıldı. Maç sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yönetim kurulu üyeleri her iki takımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutladı.   

Maç: Türkiye Basketbol Ligi 5.Hafta Karşılaşması

Salon: Muradiye Spor Salonu

Hakemler: Yücel Çilingir, Yiğit Emre Şimşek, Burak Yılmaz

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Isıah(12), Mert(1), Cenk(13), Burak, Özgür(16), Tolga(7), Alican(7), Jesse(6), İbrahim(2)

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

Akhisar Belediye: Can(3), Erdem(7), Merthan(6), Ömer(3), Hazer(3), Sercan(17), Sercan(17), Uğur(2), Vytenis(16), Kahıem(12)

Baş Antrenör: Özhan Çıvgın

1.Periyot: 14-18

2.Periyot: 16-28

3.Periyot: 23-13

4.Periyot: 11-10

Maç sonucu: 64-69 (Akhisar Belediye lehine)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ