PROTOKOL TRİBÜNÜ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi´ne bağlı ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışan ve yakınları ile merkez çalışanları ve hastane yöneticileri bu haftasonu oynanan Akhisar Belediyespor - Adana Demirspor maçını izlemek üzere Akhisar Spor Toto Stad


Sağlık 6.11.2019 14:31:54 1286 0

PROTOKOL TRİBÜNÜ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi´ne bağlı ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışan ve yakınları ile merkez çalışanları ve hastane yöneticileri bu haftasonu oynanan Akhisar Belediyespor - Adana Demirspor maçını izlemek üzere Akhisar Spor Toto Stadyumu protokol tribününün misafiri oldular.
Akhisar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları için düzenlenen bu etkinlikle, toplumda damgalama karşıtı farkındalık yaratmak, danışanların sosyalleşme ve rehabilite olmalarına katkıda bulunmak amaçlandı. Maça başlama seromonisinde Akhisar Belediyesporlu futbolcular,  "RUH VE BEDEN SAĞLIĞI BİR BÜTÜNDÜR" yazılı pankart taşıyarak bu amacı desteklediler.
Etkinliğe bizzat katılarak danışanlarla birlikte maçı izleyen hastane başhekimi Op.Dr. Erol KARACA, "Hastanemiz bünyesinde toplum temelli faaliyetlerini sürdüren ATSO Akhisar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarını ve bizleri protokolde misafir eden, ilçemizi başarılarıyla gururlandıran Akhisar Belediyespor futbol takımının Başkanı Hüseyin ERYÜKSEL´e, bu etkinliği düzenlememizde desteklerini bizden esirgemeyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY´a ve danışanların ulaşım hizmetlerinde yardımcı olan Akhisar Belediye Başkanı Besim DUTLULU´ya teşekkürlerimizi iletiyoruz." dedi.
Maç sonunda danışanlar ve yakınları etkinlikten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu tarz etkinliklerin daha sık gerçekleşmesi taleplerini etkinliğe katılan Başhekim Op.Dr. Erol KARACA, Başhekim yardımcıları Uzm.Dr.İbrahim GÜRCAN ve Uzm.Dr.Hamza BAMBAL, TRSM hemşireleri Özlem ÖLMEZ ve Yeşim KOÇAK´a  ileterek teşekkürlerini sundular. gönderildi


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ