Ramazan Şenliği beğeni kazandı

Akhisar Bedensel Zihinsel Engelliler Derneğince bu yıl ilki düzenlenen Ramazan etkinlikleri Dernek binası önünde başladı.


Gündem 13.07.2013 13:29:44 5860 0

Ramazan Şenliği beğeni kazandı

Ramazan ayı boyunca devam edecek ve gelenek hale getirilecek olan ramazan etkinliklerinin sunuculuğunu Gülay Öğüthan yaptı.  Akhisarlıların yoğun bir ilgi gösterdiği gecede  Günün anlam ve önemine açılış konuşmasını Dernek Başkanı Cem Bayrak yaptı. Bayrak konuşmasında Tasavvuf ve semazen gösterisi Akhisar Devran Tasavvuf gurubu tarafından gerçekleştirildi. Ney Yakup Timaç, Ney Mustafa Demeç, Ritim İsmail Timaç, Kanun Serkan Şengüler, Semazen Mehmet Yöneyci, yer alır iken Hacivat ve Karagöz’ü Burak Şanlı ve Erkan Çiftçi oynadı.

Saygı diğer misafirler bu gün buradaki ramazan boyunca sürecek olan eğlencelerimize hoş geldiniz diyorum. Bizler Akhisar Bedensel Zihinsel Engelliler Derneği Olarak Akhisar’da gerçek anlamda yapabildiğimiz kadar dernekçilik yapmaya çalışıyoruz. Ama biz uğraştıkça insanlarda gerekli desteği göremiyoruz. Biz bundan sıkıntılıyız bu konuda her kesimden destek bekliyoruz. Bu gün başlattığımız Ramazan eğlencelerimize Akhisar Belediyesi,      Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Akhisar ilçe müdürlüğü, Rehabilitasyon merkezimiz, Halk oyunlarımız ve Akhisar’ımızın yetiştirdiği nadide insanlar ile burada ramazan etkinliklerini paylaşacağız. Bu bizim ilk etkinliğimiz biraz heyecanlıyız bunu da mağdur görün. Bu gün bu etkinliğimize katılan Sosyal politikalar ilçe müdürü Suudi Aslan, Siz diğerli Akhisar Halkına gecemize katılan ve katılamayan herkese Şahsım ve Engellilerimiz adına teşekkür ederim” dedi.