Recai Berber Akhisar´ı ziyaret etti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber seçim çalışmaları kapsamında dün Akhisar´ı ziyaret etti.


Siyaset 8.10.2015 15:03:28 385 0

Recai Berber Akhisar´ı ziyaret etti

İlçede esnaf kümelenmelerini, Akhisar Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Berber, akşam saatlerinde ise Süleymanlı Mahallesi´nde vatandaşlarla sohbet etti. Berber, son aylarda tırmanan terör olaylarına ilişkin olarak da, ?Puslu havayı seven çakallar var. Ancak kararlıyız. Bu sorun bir urdur. Ve yeniden baş göstermeyecek şekilde kökü kazınacaktır?  dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Akhisar´ı ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Oto Galericiler Sitesi, Motorlu Taşıtlar ve Kamyoncular Kooperatifi ile Akhisar Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit´in de eşlik ettiği Berber, akşam saatlerinde ise Süleymanlı Mahallesi´nde vatandaşlarla sohbet toplantısına katıldı.

Ziyaretlerinde AK Parti Seçim Beyannamesi´nde yer verilen ve geniş bir kesime hitap eden vaatler hakkında bilgi veren Recai Berber, vatandaşlardan gelen sorulara da uzun uzun yanıt verdi.

PUSLU HAVA KOLLAYANLAR VAR

Son aylarda tırmanan terör olaylarına da değinen Berber, hangi isim altında olursa olsun terörün kökünün kazınana dek mücadelenin sürdürüleceğini belirtti. Terörü bir ur olarak niteleyen Recai Berber, ?Bu urun yeniden baş göstermesini önlemek için kökünün kazınması gerekiyor. Biz bu konuda kararlıyız. Eskiden dışarıdan aldığımız teknoloji ve istihbarat terörle mücadelede elimizi zayıflatıyordu. Dağ taş bombalanıyor eleştirileri zaman zaman karşılık buluyordu. Ancak son 13 yıllık iktidarımız süresinde işler değişti.  Artık kendi istihbaratımızı üretiyor, kendi İnsansız hava araçlarımızla terör yuvalarını tespit ediyoruz. Ve kendi teknolojimizle gereğini yapıyoruz. Terör örgütlerini köşeye sıkıştırdık ve terör belasını yok edene kadar gideceğiz. 7 Haziran´ın ardında hükümet kurulamamasını fırsat bilenler oldu. Tabiri caizse puslu havayı seven çakallar var. Biz bunlara fırsat vermeyiz. 1 Kasımda tek başına iktidara geleceğiz ve bu beklentilerle beslenen şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz? diye konuştu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ