SABAH NAMAZI BULUŞMASINA ARA VERİLDİ

Akhisar´da her hafta farkı camide düzenlenen sabah namazı buluşması bu hafta Ballıca Mahallesi Yukarı camiinde düzenlendi.


20.04.2019 10:20:31 1221 0

SABAH NAMAZI BULUŞMASINA ARA VERİLDİ

Akhisar´da her hafta farkı camide düzenlenen sabah namazı buluşması bu hafta Ballıca Mahallesi Yukarı  camiinde düzenlendi. Akhisar´da ilk olarak daha önceki yıllardaayda bir sonrasında 15 günde ve daha sonra her hafta Cumartesi günü bir başka camiide düzenlenen sabah namazı buluşması Akhisar Merkez ve kırsal mahallerinde yaygınlaşarak devem ediyordu. Ramazan ayının gelmesi ile camilerde başlayacak olan Ramazan hazırlıkları için sabah namazı buluşmasına bir süre ara verildi.

 Akhisar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Ballıca Mahallesi Yukarı  camii din görevlisi  Hakan Oran´ın düzenlediği sabah namazı buluşması Sabah ezanının okunması ile başladı. Ballıca Mahallesi Yukarı  camiideki sabah namazı etkinliği Akhisar İlçe müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu´nun yaptığı dini sohbet ile devam etti. İlçe Müftüsü Türkmenoğlu´nun kıldırdığı namaz ve yaptırdığı dua ile devam eden program okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti . İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu; ?Bu camimizin yapımından bu güne emeği geçen hayırseverlerimizden cami din görevlilerimizden ve seherin vaktinde buraya gelen cemaatimize teşekkür eder Allah yaptığınız ve yapacağınız hayırları kabul eylesin.? dedi. Yoğun bir katılım ile kılınan sabah namazı cemaate ikram edilen kahvaltı ile son buldu. Edinilen bilgilere göre Ballıca Mahallesi Yukarı  camiideki  sabah namazından sonra ara verilen sabah namazı buluşmalarına  Eylül veya Ekim aylarında tekrar başlayacağı öğrenildi


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK