SABAH NAMAZINA HİCRETTE DEVAM EDİLDİ

Akhisar´da Geleneksel hale gelen ve her hafta Cumartesi bir başka çcamide sabah namazında buluşma etkinliği Hicret Camiinde devam etti.


Gündem 23.03.2019 11:43:48 1228 0

SABAH NAMAZINA HİCRETTE DEVAM EDİLDİ

Akhisar´da Geleneksel hale gelen ve her hafta   Cumartesi bir başka çcamide sabah namazında buluşma etkinliği Hicret Camiinde devam etti.

Akhisar´da  her hafta farklı bir mahalle camiisinde Akhisar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Cami din görevlilerince düzenlene sabah namazı buluşması Hicret Camiinde    gerçekleşti. Akhisar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Nida Camiinde    din görevlileri Şaban Aktan ve Muhlis Bedir´in düzenlediği  hayırseverlerinde desteklediği sabah namazı Sabah ezanının okunması ile başladı.

Akhisar İlçe müftüsü Mahmut SamiTürkmenoğlunun yaptığı dini sohbet, kılınan sabah namazına müteakip İlçe müftüsü tarafından yapılan dua ile devam etti. Duadan sonra yapılan tesbihat  ile devam eden proğram cemaate ikram edilen corba ile son buldu. İlçe Müftüsü Mahmut SamiTürkmenoğlu ?Sabah namazı buluşmasında emeği geçen ve caminin yapımında her türlü desteği sağlayan  ebedii istirahatgaha gömüş tüm hayır severlerimizden allah razı olsun abbim yaptıları hayırları kabul etsin? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK