SAĞLIK SEN DEN GÖREVE YENİ ATANAN HUZUREVİ MÜDÜRÜ RECEP SARIAVCI YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sağlık sen ilçe başkanı Ümit Eraslan ilçe Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gündüz, İlçe Aile ve Sosyal Politikalar temsilcisi Ramazan Dolgun İbrahim Ortaç ve Ümran Akkoç la beraber Akhisar Huzurevine yeni atanan Recep Sarıavcı yı ziyaret ettiler ve yeni görevin


Gündem 9.05.2014 12:35:00 2158 0

SAĞLIK SEN DEN GÖREVE YENİ ATANAN HUZUREVİ MÜDÜRÜ  RECEP SARIAVCI YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Samimi bir ortamda geçen ziyarette
Ümit Eraslan; Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü, değerlerimizi ve tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak en önemli görevlerimiz arasındadır.” dedi.

Akhisar Huzurevi Müdürü Recep Sarıavcı; Huzur Evi faaliyetleri ve de yapmayı düşündükleri projeler ile ilgili bilgi verdi. Bizleri hatırlayıp geldiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetini dile getirdi ve Sağlık-Sen yönetim kuruluna  çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.