Şahin den Ensivri ye Ziyaret

Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mücahit Şahin Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında ziyaret etti.


Siyaset 11.02.2015 23:17:12 2176 0

Şahin den Ensivri ye Ziyaret

Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mücahit Şahin Büyükşehir Belediyesi  Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında ziyaret etti. Ensivri Kendisini Makamında Ziyarette bulunan Mücahit Şahini Kapıda karşıladı.

 

Ziyaret programında Ensivri Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Akhisar Koordinatörlüğümüz Engellilerimizin her zaman Yanlarındayız. Ve her zamanda Destekliyoruz Akhisarımızda  da  rehablitasyon merkezlerinin gerçekleştirdiği program ve etkinliklere katılıyoruz Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarakda Kültür Sanat Etkinliklerine Engellilerimizede  Yer Veriyoruz  Her  Zaman  Tekrar anlamlı ziyaretinizden dolayı teşekkur edıyorum dedi

Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Mücahit Şahin ise Akhisar

Koordinatörü Doğan Ensivri ye Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi verdiği ve Şahin Sözlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Akhisar Koordinatörü olarak  sizin Akhisar daki engelliler adına  çalışmalarınızı Görüyoruz ve takdir ediyoruz bu konuda yine sizden Desteklerinizi bekliyoruz dedi.