SARIDAĞ AİLESİ ASKERE GİDECEK OĞLU İÇİN MEVLİT OKUTTU

Akhisar Hürriyet Mahallesi sakinlerinden İnşaat ustası Abdullah Sarıdağ askere gidecek oğlu Metin için mevlit okutup pilav hayrı yaptı.


Gündem 26.01.2019 13:00:08 1346 0

SARIDAĞ AİLESİ ASKERE GİDECEK OĞLU İÇİN MEVLİT OKUTTU

Akhisar Hürriyet Mahallesi sakinlerinden İnşaat ustası  Abdullah Sarıdağ  askere gidecek oğlu Metin  için mevlit okutup pilav hayrı yaptı.

Akhisar Hürriyet Mahallesi sakinlerinden olan İnşaat ustası Abdullah Sarıdağ oğlu Metin´in askere gidecek olması nedeni ile Vahdet Camiinde Mevlit okuttu. Vahdet Camiinde  Cuma namazı öncesi Cami din görevlileri Hüseyin Dirgin, Cemil Aktaş ve Hilaliye Kuran Kursu eğitmeni Yakup Açıkgöz´ün okuduğu Kuran´ı Kerim Tilaveti ve ilahiler ile başladı. Kılınan Cuma namazı sonrası cami cemaatine Sarıdağ ailesi tarafından nohutlu pilav ayran ikramı yapıldı. İnşaat Ustası olan asker babası Abdullah Sarıdağ, ?Vatan borcunu ödemek için askere gidecek oğlum Metin  için  Camimizde  mevlit okutup nohutlu pilav hayrı  düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz hayır yemeğimize katılan tüm dost, komşu, akraba ve sevenlerimize teşekkür ederiz.Allah yaptığımız ve yapacağımız hayırlarımızı kabul etsin tüm askere gidecek gençlerimize de şimdiden hayırlı teskereler dilerken vatan uğruna şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet gazilerimize de acil şifalar dileriz.? dedi.  Vahdet Camiinde düzenlene hayra çok sayıda cemaat  ile birlikte CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, İlçe Başkanı İsmail Fikirli  katıldı.  Hürriyet Mahallesi Muhtar adayı olan Nevin Başyiğit´in eşi  Fahri Başyiğit ve çok sayıda seveni katılırken,  Muhtar adayı olan eşi Nevin Başyiğit´te Sarıdağ ailesinin evini ziyaret ederek ailesine hayırlı tezkereler dileklerini iletti.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK