Şarjlı Alana Plaka ve Kask Hediye

Akhisar'da kullanımı basit olan elektrikli bisiklet diye bilinen Şarjlı bisikletlere ehliyet, Plaka ve Kask mecburiyeti getirilmişti


13.10.2014 16:35:29 3395 0

Şarjlı Alana Plaka ve Kask Hediye

Akhisar’da her geçen gün artan ve gittikçe çoğalan Şarjlılara yönelik sıkı bir denetim getirilerek kask uygulaması başlamıştı. Bu uygulama ile birlikte Şarjlılarda 0.25 KW üzeri olanlarda ehliyet ve plaka getirilmesi ile düşüş yapan şarjlı satışlarında artış yapmak için bazı firmalar kampanyalar yapmaya başladı.

Bu kampanyalar ile ilgili olarak Akhisar’da hizmet veren MOTO  KIRBAŞ Satış sorumlusu Murat Karaer “ Yeni çıkan yasa ile 0.25 KW üzeri şarjlılarda ehliyet, Plaka ve Kask istenmeye başlandı. Kask Elektrikli bisikletlerde 0.25 KW altındada olsa takma zorunluluğu getirilir iken 0.25KW üzerine Plaka ve ehliyet istenmeye başlanması ile ister istemez satışlarda düşüş oldu. Bu düşüş ehliyetin kısa sürede alınamayacak olmasından dolayı olduğunu tahmin ediyoruz. Ancak yinede Vatandaş bu uygulamalar ile kask plaka ve ehliyette de alışacaktır. 

Ancak Biz Oto Kırbaş olarak bir kampanya yapma Kararı alarak Şarjlı alan müşterilerimize Plaka ve kask hediye ediyoruz.  Buda en az vatandaşın bir plaka için yapacağı 300 Liralık masraftan kurtarıyoruz. Bu kampanyamız örneğin daha önce 2100 lira olan bir şarjlı bu gün yine plakalı olarak 2100 lira alıyor. Bu arada sadece plaka ile bitmiyor Müşterimizin örneğin 2100 liraya aldığı şarjlıya plakasını alıyoruz birde Kask hediye ediyor. Yine müsterilerimize modial motorsiklet alanlarada kask hediyesi veriyoruz.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak  Kredi kartına vade farksız peşin fiyatına  9 taksit ayrıca 12 aydan başlayarak 36 aya kadar taksitli satış yapabiliyoruz.  Şarjlı alan müşterimiz plakasını takıp kaskını alıp şarjlıya binim gidiyor. Bizde müşterilerimize kazasız yolculuklar diliyoruz” dedi.