Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvası başlıyor

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği 2. Futsal turnuvası saat 19.00´da ilk karşılaşma ile başlıyor.


Spor 27.03.2017 23:22:57 448 0

Satır Mustafa ve Taksi Zeki 2. Futsal Turnuvası başlıyor

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği 2. Futsal turnuvası saat 19.00´da ilk karşılaşma ile başlıyor.

Bugün Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda başlayacak olan 2. Futsal Salon Futbolu Turnuvası Akhisarspor´da uzun yıllar forma giyen ve kaptanlık yapmış oyuncu futbolcuları (Satır Mustafa) lakaplı Mustafa Nogalbey ve (Taksi Zeki) lakaplı Zeki Çelik adına yapılacak.

Akhisar´daki kurumların kendi aralarında yapacağı 2. Futsal Turnuvası 8 grupta 33 takım mücadele verecek ve ilk müsabaka saat 19.00´da Özel Akhisar Hastanesi ile Devlet Hastanesi 2 takımları arasında ve saat 20.00´de İtfaiye Amirliği ile Namıkoğul-M.Keskinoğlu takımları arasında yapılacak. Günün son maçı ise saat 21.00´de Özel Yüksel Lisesi ile geçen yılın şampiyonu Dağdere Ortaokulu arasında yapılacak.

A Grubunda; Özel Akhisar Hastanesi, İtfaiye Amirliği, Namık Oğul A.L. ? M.Keskinoğlu, Hastane 2
B Grubunda; Özel Yüksel, Orman İşletme Müd, Atatürk OO, Dağdere İO
C Grubunda; Gazi OO, Kız Meslek, Misak-ı Milli, Akigolar
D Grubunda; İlçe Tarım Müd, Hava Meydan, Hastane 1, Belediye Başkanlığı,
E Grubunda; Cezaevi, Eksen Lisesi, Jandarma, Keskinoğlu
F Grubunda;  Aliya İzzetbegoviç, Celal Bayar Üniversitesi, Ziraat Bankası, Huzurevi
G Grubunda; Ayva Dede İHO, Galericiler, Emniyet Müd, 100. Yıl Uygulama Mer.
H Grubunda; Akhisar Bakım Reh, Selçikli İO, SGK, Toplum Sağlığı, Denizbank

Turnuva tertip komitesinde Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kılıç, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Osman Yörük, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Yusuf Örmüş, Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeli Erkan Poğaçacı, Akhisar Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Harun Tayfun, Zeytin Gülin Öngör KML Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Soykan, Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Öcel Hancı ve Orman İşletme Müdürü Mehmet Arslantaş´ın görev yapacağı bildirildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ