SATMAYACAĞIZ, SATTIRMAYACAĞIZ!

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe yönetimi, Aday Adayı Gökhan Gürel ve kalabalık bir partili gurup ile Bünyaniosmaniye, Üçavlu ve Efkaftekke köylerini ziyaret etti.


Gündem 18.02.2014 14:14:43 2867 0

SATMAYACAĞIZ, SATTIRMAYACAĞIZ!
CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu`nu kalabalık ve coşkulu bir grup karşıladı. Seçime kısa bir süre kala yoğun bir şekilde köy ziyaretlerine devam eder iken belde ziyaretlerine de başlayacaklarının altını çizdi. Köydeki vatandaşlara hitap eden Bakırlıoğlu " Biz bu göreve, yapılanı takdir etmek, yapılamayanı da yapmak için talip olduk. Ben bu yörenin insanıyım. Sizler gibi bende çiftçiyim, zeytinciyim, köylüyüm sizin dertlerinizi sıkıntılarınızı en iyi ben biliyorum. Gittiğim her yerde Büyükşehir yasasına değiniyorum burada da değineceğim. Biz Manisa`nın Büyükşehir olmasına karşı değiliz ama köy ve beldelerin tüzel kişiliklerini kaldırıp mahalleye çevrilmesine karşıyız. Biz vatandaşlarımıza ayrı bir yük binmesine karşıyız. Köylerden ve beldelerden Akhisar Belediyesine geçecek hiç bir taşınır ve taşınmazları satmayacağız, sattırmayacağız. Emanetçisi olacağız. Hükumetin başına geçince de sizlere soracağız. Tekrardan köy, belde olmak ister misin? Eğer isterseniz tekrardan tüzel kişiliğinizi geri vereceğiz. O zamanda satmadığımız ve sattırmadığımız mallarınızı sizlere geri vereceğiz. Siz onları ivedikle, emeklerinizle oluşturdunuz, bizde onların emanetçisi olacağız. Bunu kim yaptıysa da 30 Matta sandıkta hesabı soracağız. Şunu hiç bir zaman unutmayın ki Akhisar da, Manisa da mahalleler nasıl hizmet alacaksa köylerimiz ve beldelerimizde öyle hizmet alacaklar. Biz buraya iyi hizmet için, Akhisar`ı daha mutlu bir kent yapmak için yola çıktık. Bu yolda kardeşiniz olarak sizden destek istiyorum. Sizden biri olarak, bu toprağın çocuğu olarak vereceğiniz desteklerden dolayıda yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum.

Gördüğünüz üzere CHP tek vücut tek yürek oldu. İlk hedefimiz yerelde iktidar olmak sonrasında da genel seçimlerde daha refah daha özgür daha zengin bir Türkiye yaratmaktır. Biz genç kadrolar olarak çok çalışacağımıza söz veriyorum. Manisa da Milletvekilimiz Özgür Özel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Meclisin en çalışkan milletvekili Manisa ve Akhisar`ın sorunları en çok dillendiren ve çözmeye çalışan milletvekilimiz. Bana vereceğiniz desteği onun içinde istiyorum. Yapılan son anketlere göre Manisa`da 2. partiyiz, AKP ve MHP`yi geçeceğiz. Manisa da Büyükşehiri de biz kazanacağız. Bize güvenin ve inanın. Seçim sloganımızda dediğimiz gibi, değişime inan, iyi hizmet, mutlu kent... hepinize teşekkür ederim. " dedi.

Köy çalışmalarına kalabalık bir grup ile giden CHP heyetinde, Dr. Gökhan Gürel`inde olması vatandaşları sevindirdi. Ülkeyi zor durumdan gençlerin çıkaracağını o yüzden de CHP`nin birlik için de olması yerel seçimler için güçlü hale getirdiği konuşuldu. Salı akşamı Özgür Özel ile birlikte Ballıca ve Dereköy de miting yapacaklarını söyleyen Bakırlıoğlu herkesi davet etti.