Serdar Kesimal; Akhisarspor kolej havasında Bir takım, burada mutluyum

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor ile yeni sezon için 2 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe´nin eski futbolcusu Serdar Kesimal, kolej havasında bir takıma geldiğini ve burada mutlu olduğunu ifade etti.


Spor 10.07.2016 13:26:27 370 0

Serdar Kesimal; Akhisarspor kolej havasında Bir takım, burada mutluyum

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor ile yeni sezon için 2 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe´nin eski futbolcusu Serdar Kesimal, kolej havasında  bir takıma geldiğini ve burada mutlu olduğunu ifade etti.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan idmanda yeşil-siyahlılar açma-germe, aerobik hareketler, düz koşu ve kondisyon çalışmaları yaptı. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki stoper oyuncusu Serdar Kesimal, sakatlıklardan dolayı kötü günleri geride bıraktığını Akhisar´da yeni bir başlangıç yapmak istediğini kaydetti.

Kesimal basın mensuplarına yaptığı açıklamasında şöyle devam etti; ?Mutluyum, yeniden bir başlangıç olacak benim için inşallah. Hayırlısıyla sakatlıktan uzak, güzel ve başarılı bir sezon geçiririz. Akhisar güzel, kolej havasında, arkadaşlıkların güzel olduğu bir takım, hocalarımız iyi, yeni başladık tempo giderek artacak, sezon başına kadar hazır hale geleceğiz? dedi.

Öte yandan yeşil-siyahlılar yapılan sağlık taramasının ardından idmanlarını aralıksız sürdürüyor. Özel izinli olan Rodallega ve Douglao´nın ise yarın takıma katılması bekleniyor.,

(BG)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ