Sevgi Çocuklarından, Bağış Yapanlara Teşekkür Belgesi

AKSEK Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu başkanı Orhan Alkın ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Sabri Kalender ve Kurum Müdürü Nuray Bayraktar ile "Bir Tuğla Sende Koy" kampanyasında AKSEK Sevgi Çocukları Derneği binasının inşaatına yapılan


Eğitim 16.02.2016 00:11:31 570 0

Sevgi Çocuklarından, Bağış Yapanlara Teşekkür Belgesi

AKSEK Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu başkanı Orhan Alkın ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Bayraktar, Sabri Kalender ve Kurum Müdürü Nuray Bayraktar ile "Bir Tuğla Sende Koy" kampanyasında AKSEK Sevgi Çocukları Derneği binasının inşaatına yapılan bağış karşılığında sınıf ismi alanlara Teşekkür Belgelerini dağıttılar.

AKSEK Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Ulucami Mahallesi 476 Sokak 5/8 Adresinde inşaatın devam ettiğini söyleyen Dernek Başkanı Orhan Alkın;" Derneğimizin 40 odasından 20 odasının satışı yapıldı. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte AKSEK Sevgi Çocukları Derneği binamızın inşaatına yapılan bağış karşılığında sınıf ismi alanlara Teşekkür Belgelerini tek tek ziyaret ederek kendilerine dağıtıyoruz. Bunlardan Alhat Ailesi adına Mustafa Alhat, Ecz. Ahmet Dutlulu, Zeki Kemahlı, Sadullah Akkuzu, Zuhal Sabırlı, Cahide Sabırlı ve Hüseyin Güleç´e belgeleri vererek teşekkür ettik" dedi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ