Sevgi Çocukları Down Sendromlular Farkındalık Gününde Yalnız değildi

Ak Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen ve öğrencileri 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Gününde ilk olarak Tahir Ün caddesi girişi 1. nakliye caddesi sevgi yolu ve 15 Sokak da Akhisarlılara karanfil verip alkışlarla yürüyüşlerini tam


Gündem 22.03.2014 14:53:20 2372 0

Sevgi Çocukları Down Sendromlular Farkındalık Gününde  Yalnız değildi
 
Ardından Kutlama programını Hale Pastanesinde devam ettiler
.Sevgi çocukları Öğrencileri ve Öğretmenler Kurum Müdürü Nuray Bayraktar Yönetim kurulu Başkanı Halil Hatip Başkan Yardımcısı Fikret Türk üyeler, Mustafa   Bayraktar,Kadir Boz,Berna Şenbay,Nafiz Ak ve ,Sabri Kalender 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Gününde  engellileri yalnız bırakmadılar.
 
  Engelli çocuklarda Bu anlamlı günde doyasıya eğlenip öğretmenleriyle beraber pasta kestiler.Ak Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon merkezinin hazırladığı Down Sendromlular Farkındalık Günü programlarında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Sevgi çocuklarının yanında oldu
 
 Hale Pastanesinde Minikleri ziyaret eden Arınç Bu anlamlı günde yoğun program içinde sizlerin yanında olmak istedim Hepinizin bu güzel gününüz kutlu mutlu  olsun dedi Son olarak Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Yönetim kurulu Başkanı Halil Hatip  Engelli çocuklarımızla birlikte Down Sendromlular Farkındalık Gününde Birlikte yürüdük çiçeklerimizi dağıttık eğlendik ve de burada Bizleri sayın Misafirlerimiz Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç a   Manisa  Milletvekili Uğur Aydemir Belediye Başkanı Salih Hızlı Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur bizleri yalnız bırakmadılar  çok teşekkür ediyoruz dedi.
 
.Ziyarette  Manisa  Milletvekili Uğur Aydemir Belediye Başkanı Salih Hızlı Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur yer aldılar.