Sevgieli Rehabilitasyon Merkezinden Geleneksel İftar Programı

Akhisar´da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak iftar programı düzenleyen Sevgieli Rehabilitasyon Merkezi bu yıl da programı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda düzenlendi.


Gündem 9.07.2015 09:46:50 503 0

Sevgieli Rehabilitasyon Merkezinden Geleneksel İftar Programı

İftar maneviyatını rehabilitasyon öğrenci ve aileleri ile birlikte paylaşan ve 2004 yılından buyana faaliyet gösteren Sevgieli Rehabilitasyon Kurumu bedensel ve zihinsel engelli bireylere hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı olarak kuruldu. 1 Psikolog, 2 Fizyoterapist, 2 okul öncesi öğretmen, 3 özel eğitim sınıf öğretmeni, 1 psikolog pedagog, 2 servis görevlisi, 1 hizmetli ve 4 ön büro elemanı ile toplam 15 kişilik kadrosu ile özel eğitime gereksinimi olan bireylere en iyi hizmet politikası ile Akhisar´da hizmet veren Sevgieli Rehabilitasyon Merkezinin geleneksel iftar yemeğine, ATSO Başkan Yardımcısı Ufuk Merde, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney ve birçok davetli katıldı.

İftar yemeği ardından günün anısına bir konuşma yapan Sevgieli Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu İlknur Morbel; ?her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize hoş gelgeldiniz. Sevgieli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak 12 yıldır gerekli takdiri ve beğeniyi toplamıştır. Kaliteli eğitimin yanı sıra öğrenci ve velilerimize bir nebzede hayata dair nefes alabilmeleri ve motivasyonları için zaman zaman bu gece olduğu gibi gerek yemek, gerekse eğlenceli toplantılar, geziler ve çeşitli sosyal aktivitelere kurum olarak önem veriyoruz. Bu mübarek ayda siz değerli velilerimizi ve öğrencilerimizi bir arada buluşturmak için değerli hayırsever kişilere de teşekkür ederiz. Bugüne kadar bu özel çocuklarını bize gönül rahatlığıyla emanet eden velilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Sizlerin ilgi ve desteğiyle daha iyi başarılara imza atmaya devam edeceğiz? dedi.

HAYIRSEVERLERE PLAKET

Günün anısına desteklerinden dolayı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz adına Başkan Yardımcısı Ufuk Merde, Mert Zücaciye işletmesine, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Pınar Güney ve Grafikir Matbaa sahibi Hasibe Gören´e birer plaket takdim edildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ