SİHİRLİ DÜŞLER´İN GÖSTERİSİ İLGİ İLE İZLENDİ

Akhisar Gençlik Derneği tarafından ´´Sihirli Düşler ´´ isimli gösteri büyük beğeni ile izlendi.


Gündem 8.11.2018 14:33:03 756 0

SİHİRLİ DÜŞLER´İN GÖSTERİSİ İLGİ İLE İZLENDİ

Akhisar Gençlik Derneği tarafından ´´Sihirli Düşler ´´ isimli gösteri büyük beğeni ile izlendi. Akhisar´da faaliyet gösteren Akhisar Gençlik Derneği Akhisar Belediye sinema salonunda güçlü Türkiye´nin gençlerinin yetiştirilmesinde önemli katkı sağlamak, geçim sıkıntısı çeken, ekonomi baskısı altında ezilen ailelerin ihtiyaçlarını karşılamayı  amaçlayan dernek yine ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak eğitimlerine engel olacak bütün imkansızlıkları ortadan kaldırıyor. Yardımsever Akhisar halkının destekleri ve derneğin gücü olduğu kadar  yardım yapıldığını belirten Akhisar Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Nurhan Selçuk konuşmasında; ? Sözlerime Namık Kemal´in ??Kaside´ siyle başlamak istiyorum. ?´ Ah sevgili hürriyet ne büyüleyiciymişsin ki ,esir olmaktan kurtulduk ama senin büyünün etkisi altındayız ?´ Bayrak ,iman, vatan sevgisi? insanları güçlü yapan bunlardır. Akhisar Gençlik Derneğinin amacı da gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlandıran: TEK VATAN,TEK DEVLET,TEK BAYRAK,TEK DİN inancını ve idealini yaşatan ve yaşayanlardan olmasıdır. Okuyan yazan düşünen gençliği topluma kazandırmak için onları engelleyen duvarları, ortadan kaldırmak istiyoruz. Maddi imkansızlık içinde kıvranan, günümüz hayat şartları karşısında çaresiz kalan, imkanları sınırlı ailelere destek olmaya çalışıyoruz. Akhisar Gençlik Derneği olarak 6 EYLÜL 2015 yılında ?toplu sünnet töreni´ ile ihtiyaç sahibi erkek evlatlarımızın gençliğe, adım atmalarını gerçekleştirdik. Bu yılda Akhisar´ımızın yardım sever halkının desteği ile 53 öğrencimizin okul formaları ALM TEKSTİL VE KUTAY TEKSTİL tarafından, ayakkabı ihtiyacı BABALI, çanta ihtiyacı KÖŞKLER, kırtasiye ihtiyacımızı Üniversite kırtasiye tarafından karşıladık.

Türk kültüründe ve dinimizde ? yardımlaşmada yarışın´ hadisinde buyrulduğu gibi Akhisar da yapılan yardım kervanına bizde katıldık. ?´ Kim bir fakire yardım ederse bana yardım etmiş gibi olur´´ der sevgili peygamberimiz.

 Akhisar Gençlik Derneği olarak, bir bereket çorbası yapma fikri ile işe koyulduk. Bizlere maddi katkıda bulunan veya sevgi çemberine alarak bizlere manevi destek veren Akhisar ´lı halkımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunarım. Sevgi çemberinin içine derneğimizi alan; çok uzaklarda tanıştığım ünlü İLLÜZYONİST DENİZ YENTÜRK kardeşim de karşılık beklemeden çorbamıza bir tutam sihir ekleyerek düşlerimizi renklendirecektir.

Kendisine huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki yıllarda da, milli birlik ve dayanışma içinde, gelecekte önemli görevler alarak, milletimize faydalı olacak öğrencilerimiz için Akhisar Gençlik Derneği faaliyetlerine devam edecektir. Gençlerimize güçlü bir ülke bırakmak en büyük özlemimizdir Katkılarınızla geleceğimizin teminatı gençlerimizin köklerinin daha sağlam olması için bu fidanlarımıza sizlerde su verir misiniz?

O zaman beraberce geleceğe emin adımlarla ilerleyebiliriz. Üç gün sonra aramızdan ayrılışının 80.yılı olan Türk Tarihine damgasını vurmuş fikir ve kahramanlık abidesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölüm yıldönümünde onun manevi hatırası önünde saygı ve minnetle eğilip, emanetine sahip çıkacağımın sözünü

veriyorum. Saygılarımla hoşça vakit geçirmenizi diliyorum? dedi. Ünlü İllüzyonist Deniz Yentürk´ün gösterilerini genci ihtiyarı çoluk çocuk büyük heyecan ile izlendi. Programın sonunda Akhisar Gençlik Derneği başkan yardımcısı Nurhan Selçuk İllüzyonist Deniz Yentürk´e plaket takdim etti. Gündüz öğrencilere  gece de yetişkinlere yönelik düzenlenen geceyi MHP Akhisar ilçe başkan vekili Halil Öksüz, Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran, Gördesliler dernek Başkanı Nadir German, Kent konseyi engelli meclis başkanı Yeliz Dedeoğlu engelli vatandaşlar ve Akhisar halkı katıldı.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK