SP İLÇE BAŞKANI AYSU ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Saadet Partisi Akhisar ilçe Başkanı Fikret Aysu 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.


Siyaset 24.11.2020 18:48:10 1463 0

SP İLÇE BAŞKANI AYSU ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Saadet Partisi Akhisar ilçe Başkanı Fikret Aysu 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Saadet Partisi Akhisar ilçe Başkanı Fikret Aysu 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada ?24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Millet Mektepleri´nin Başöğretmenliği´ni kabul ettiği gün olarak önem arz ediyor.  Bu nedenle ülkemizdede 24 Kasım öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik,  emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir.

Her bilgiyi, doğruyu zihinlerimize sevgiyle ilmek ilmek işleyen, her zorlukta sabretmeyi öğreten, Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerdir.

Bu nedenle 24 Kasım öğretmenler gününde başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getiren ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimize Yüce Allah´tan rahmet diler, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutluyor sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK