Standart Profil İşçi Görüşmesini gerçekleştirdi

Manisa da faaliyet gösteren Standart Profil İşçi Görüşmesini gerçekleştirdi.


Gündem 1.10.2014 14:10:32 3106 0

Standart Profil İşçi Görüşmesini gerçekleştirdi

Kalitesi, hizmeti, teknolojisi ile otomotiv sektöründe sızdırmazlık Profil sistemlerinin lider tedarikçisi ve iş ortağı olan Standart Profil  Akhisar Belediye Toplantı Salonu’nda iççi görüşmesi yaptı.

Manisa’da faaliyet gösteren Standard Profil İnsan kaynakları sorumlusu Merve Akbaş, Vardiya Amiri Hakan Arabacı, Lojistik sorumlusu Bahadır Derin  ve Akhisar İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Özden Arabacı ile birlikte Akhisar Belediye Meclis salonunda görüşmeleri teker teker yaptılar. Vardiya Amiri Hakan Arabacı “Dünyada Güney Afrika, Çin, Bulgaristan, İspanya ve daha bir çok ülkede ve Türkiye dede merkezi İstanbul’da bulunan Düzce, Manisa da fabrikamız olan firmamızda Akhisar’dan yaklaşık 100 Kişi çalışıyor.

Manisa genelinde 1800, Türkiye genelinde 3500 ve Dünya genelinde 8000 bin kişi çalışıyor. Firmamız İlk olarak 37 yıl önce Düzce’de kurularak dünya ve Türkiye de yayılmış bir firmadır.  Akhisar’a servisimiz var bunun yanında iş yerimiz 3 vardiya olarak çalışıyor, işyerimizde iş başı yapan arkadaşlarımız direk olarak kadroya alınıyor.

Bunların yanında fabrikamızda işçilerimize 6 aydan sonra yüzde 10 zam, performans pirimi, işe devamsızlık pirimi ve hafta içi veya hafta sonu mesaiye kalanlara yüzde yüz mesai ücreti veriliyor. Bizim ile çalışmak isteyen arkadaşlarımız Akhisar İŞKUR Şubesine müracaat etmeleri yeterlidir” dedi.