SÜLEYMANLI MAHALLESİ YENİ SONDAJINA KAVUŞTU

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesi´nde mevcut içme suyu sondajında yaşanan su azalması nedeni ile mahalleye yeni bir sondaj kazandırdı.


Gündem 24.02.2019 19:05:59 1304 0

SÜLEYMANLI MAHALLESİ YENİ SONDAJINA KAVUŞTU

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesi´nde mevcut içme suyu sondajında yaşanan su azalması nedeni ile mahalleye yeni bir sondaj kazandırdı. Delgi çalışması tamamlanan sondajdan numune alım işlemi gerçekleştirildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların su yetersizliği yaşamaması adına çalışmalarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bu kapsamda, Akhisar´ın Süleymanlı Mahallesi´nin içme suyu ihtiyacını karşıladığı mevcut sondajda yaşanan su azalması nedeni ile başlattığı yeni sondaj çalışmasının delgi işlemini 140 metre derinlikte tamamladı. Saniyede 11 litre verim elde edilen yeni sondajdan MASKİ teknik personeli tarafından numune alım işlemi gerçekleştirildi.

?Hizmetler çok faydalı oldu?

Süleymanlı Mahalle Muhtarı Cemali Merter, ?Mahallemizin içme suyunu karşılayan sondajımızda su azalması yaşandığı için suyumuz yetersiz gelmeye başlamıştı. MASKİ´nin mahallemize kazandırdığı yeni sondaj çok iyi oldu. İçme Suyu Arıtma Tesisimiz de kuruldu. Bu hizmetler mahallemize çok faydalı oldu. Mahallemizde artık su kesintisi ve yetersiz gelme sorunu ortadan kalktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ