SÜRÜCÜ VE YOLCULARIN ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR

Kırkağaç Gelenbe Mahallesinde Manisa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda araç sürücülerinin ve yolcuların ateşleri ölçülerek kontrolleri yapılıyor.


Gündem 3.04.2020 10:44:46 1362 0

SÜRÜCÜ VE YOLCULARIN ATEŞLERİ ÖLÇÜLÜYOR

Kırkağaç Gelenbe Mahallesinde Manisa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda araç sürücülerinin ve yolcuların ateşleri ölçülerek kontrolleri yapılıyor. Gelenbe  Jandarmanın önünde, Devlet karayolunda İstanbul  İzmir  istikametinde Koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla Manisa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda Jandarma, Emniyet ve Sağlık personeli tarafından yapılan uygulamalar devam ediyor.  Yaz, kış, kar, çamur demeden halkı için milletinin huzur ve güvenliği için mücadele veren Jandarma ve emniyet güçleri ile sağlık çalışanları yine vatandaşın sağlığı için görevi başında. İstanbul istikametinden gelip İzmir istikametine giden bütün araçlar Kırkağaç Jandarma, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Amirliği ekipleri ve  Akhisar İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince uygulama noktasında durdurularak vatandaşların sağlık kontrolleri yapılıyor. Vatandaşlara, Koronavirüs salgını ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler verilerek, 14 günlük karantina süresine ilişkin tebligatlar gerçekleştiriliyor.

Bütün araçların nereden gelip nereye gittiği sorulan ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince sürücü ve araç içinde bulunanların ateşleri ölçülürken Jandarma ve Bölge Trafik ekiplerincede  yolcuların ve sürcülerin sosyal mesafaleri kontrol edilip kontrolleri tamamlanan sürücülere tebligatlar yapılıyor.  Edinilen bilgilere göre İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan  kararlar doğrultusunda, il dışından gelen vatandaşların virüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan kararlara uygulanmasında kesinlikle herhangi bir taviz verilmeyeceği öğrenildi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK