Taekwondocu Kızlardan Teşekkür

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı başarılı sporcuları 2016 yılı öncesi Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda kazandıkları başarılar için verilen desteklerden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´yı makamında ziyaret ederek teşe


Spor 8.02.2016 15:28:51 450 0

Taekwondocu Kızlardan Teşekkür

2016 yılı Ocak ayında yapılan Yıldızlar Anadolu Ligi elemelerinde birinci olan Nurgül Olçay ile Ocak ayı içerisinde Alanya´da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonası´nda üçüncü olan Nuray Olçay yeni yıla başarıyla başladıkları yeni sezonda hedeflerini paylaştılar.

Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel ziyarette sporcuların başarılarını alınan sonuçların 2013-2014-2015 ve yeni yıl olan 2016 başlanmasıyla sporcularımızın başarılarından dolayı mutluluk duyuyoruz.13-20-Şubat-2016 tarihlerinde Antalyada yapılacak olan G1 Turkish Open ve Avrupa Kulüpler şampiyonasında Nuray Olçay ve Nurgül Olçay hem kulübümüzü hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum 20-22-Şubat-2016 tarihlerinde yine Antalya´da yapılacak olan  Avrupa Minikler şampiyonasında Nurşah Öz, Çisil Songeldi, Mustafa Adıgül ve Melih Dilşad Aykut kulübümüzü ve ülkemizi başarıyla temsil etmek için mücadele verecekler ayrıca 19-Şubat-2016 tarihinde Antalya´da bende Turkish Open Poomse de Milli takımımızı ve kulübümüzü temsil edeceğim? dedi. Ayrıca Yüksel açıklamada alınan sonuçların başta belediye başkanımızın ve kulüp başkanımızın bizlere değerli destekleri ve başarılı olan sporcularımızın velilerinin çocuklarını takip edip yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ