TARAFTARLAR GRUBUNDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Üyeleri ve tribün lideri, 25 Kasım Çarşamba günü saat 18.00´de Yılmaz Atabarut Spor Tesisi önüne siyah çelenk bırakıp basın açıklaması yaparak TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor´un mevcut Başkan ve yönetici


Spor 25.11.2020 20:41:59 1293 0

TARAFTARLAR GRUBUNDAN İSTİFA ÇAĞRISI

İlçemiz temsilcisi Akhisarspor taraftarlarından Yeşil Siyah Taraftar Derneği üyeleri, Hendek Tayfa, Son Kale ve Genç Akigolar´ı temsil eden grup tesis önüne ?50 YILLIK EFSANE REZİL OLDU SİZİNLE? ve ?AKHİSARSPOR AKHİSARLILARINDIR?  pankartlarını açarak üzerinde ?istifa? yazılı siyah çelengi giriş kapısına bıraktılar. Konu üzerine basın açıklamasını Tribün Lideri Şener Barlık gerçekleştirdi. Barlık yaptığı konuşmada ?Öncelikle buradan tüm Akhisarlı hemşehrilerimize, ağabeylerimize, kardeşlerimize, büyüklerimize Akigolar olarak selamlarımızı gönderiyoruz. Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği olarak Akigolar adına bugün burada geçmişten bugüne gelen, halkın ve belediyemizin takımı olan Akhisarsporumuzun şirketleşmesi, topçu alım satımına giden durumundan dolayı buradayız. Biz Akigolar olarak Akhisarspor´un halkın takımı olmasını istiyoruz. Bu yüzden öncelikle Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Belediye Başkanımız Besim Dutlulu, Garnizon Komutanımız Mehmet Şahin ve tüm ilçe parti başkanlarının hepsini Akhisarspor´a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bunun için sadece bizim mücadelemiz yetmiyor. En büyük desteğin onlardan gelmesini istiyoruz. Bugün gördüğünüz gibi Akhisarspor başkalarının eline teslim edilmiş, biz hepimiz birbirimizden kopmuşuz, insanlar küstürülmüş, hiç sponsoru yok, takım tamamen dışlanmış, bu yüzden bugün burada Aralak 11´de olacak Kongre´de kesinlikle her kesimin olduğu, belediye, devlet kurumlarının desteklediği her kesimin içinde yer aldığı bir kongre olmasını istiyoruz. Tekrar belediye, halkın takımı olan Akhisarspor´u eski günlerine gelmesini istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz, bütün büyüklerimizden bu konuda bizlere desek vermelerini istiyoruz. Olacak kongrede inşallah bizlerde orada olacağız. Buradan bütün Covıd-19 hastalarına ve Akhisarlılara geçmiş olsun diyoruz. Teşekkürler.? ifadelerine yer verdi.
Polis kontrolü altında yapılan basın açıklaması sonrası Akhisarspor Yöneticilerini istifaya davet eden grup pankart ve çelengi alarak Cumartesi gününe değin bir değişim olmadığı takdirde aynı eylemi tekrar gerçekleştireceklerini belirttiler. Taraftarlar grubunun bu hareketi sonrası Akhisarspor Kulüp Başkanı ve Yöneticilerine söz hakkı doğdu. Özbey kardeşlerin direkt hedef alındığı Yeşil Siyahlılar Taraftarlar Derneği tarafından yapılan basın açıklaması sonrası gözler Akhisarspor´a çevrildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ