TEMAD ÖZEL AKHİSAR HASTANESİNDE


Sağlık 19.07.2013 09:43:09 6083 0

TEMAD ÖZEL AKHİSAR HASTANESİNDE

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar Temsilciği Özel Akhisar Hastanesi ile arasında sağlık protokoü imzaladı.

Sağlık alanında değişimi Akhisar ve bölge halkına yaşatan Özel Akhisar Hastanesinin hizmetlerinden faydalanacak olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar Temsilciği  üyelerive yakınlarının sağlığını artık Özel Akhisar Hastanesine emanet. İmzalanan protokolde Özel Akhisar Hastanesi adına Halkla İlişkiler Müdürü Akın Çakır, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar Temsilciği adına  TEMAD Akhisar İlçe Başkanı Adnan BİLDİRİCİ , TEMAD Akhisar İlçe Başkan  yardımcısı Cemil GÜNDÜZ ,TEMAD Akhisar İlçe Sekreteri  Mehmet GÜNERİprotokol anlaşmasına katıldı.

Özel Akhisar Hastanesi Halka ilişkiler Müdürü; Hastanemizin 2 yıl içinde Akhisar ve çevre halkına sunduğumuz sağlık hizmetlerimizden TEMADAkhisar şubesi  üyeleri ve yakınlarının da artık faydalanabilecek olması bizler için onur verici bir durum. Vizyonumuz gereği insana verilen hizmetin en üstün hizmet olduğunu benimseyen kurumsal yapımızla yenilikleri  Akhisarlılara sunmaya devam edeceğiz.

TEMAD Akhisar İlçe Başkanı Adnan BİLDİRİCİ:  üyelerimiz artık sağlık hizmetlerini  daha uygun koşullarda daha özenle Özel Akhisar Hastanesinden  alabileceklerdir. Derneğimizin yaklaşımını kırmayıp bizleri burada misafir eden  Özel Akhisar Hastanesine çok teşekkür ediyorum. Sağlık kadar önemli bir şey olmadığı önemseyen derneğimiz üyelerimiz için böyle bir protokol anlaşması imzalamıştır.