TEMAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar İlçe Başkanlığı üyeleri ile birlikte Ege Tenis Akademi`de kahvaltıda bir araya geldi.


Gündem 12.02.2014 17:27:59 2597 0

TEMAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Yaklaşık 10 ay önce Paşa Mahallesi 5 Sokak Sebzeciler İş Merkezi Numara 111`de Adnan Bildirici, Cemil Gündüz, Ayhan Altınok, Refik Azizoğlu, Necati Girgin, Mehmet Güneri, Yusuf Çelik, Şadan Köse ve Mehmet Girginer tarafından kurulan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Akhisar Temsilciliği, Kayalıoğlu Kasabasında faaliyet gösteren Ege Tenis Akademi`de üyeleri ile birlikte tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Yaklaşık 6 ay önce ise yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bildirici, Başkan Yardımcısı Cemil Gündüz, Sekreter Mehmet Güneri, Muhasip Ergin Bayındır, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Çelik, Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Dereli, Üyeleri İhsan Ebet ve Oktay Baştaş seçildi.

Ege Tenis Akademi`de gerçekleştirilen tanışma kahvaltısına Emekli Astsubaylar eş ve çocukları ile  katıldı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda birbirini tanımayanlar tanışma fırsatı buldu. Derneğin daha ileri seviyelere çıkartılması için görüş alış verişinde bulunuldu.

TEMAD Akhisar İlçe Başkanı Adnan Bildirici,  kahvaltıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür etti.