Terziler, Sağlıkta Özel Doğuş´a Emanet

Akhisar Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, sağlıkta Akhisar Özel Doğuş Hastanesiyle üyeleri için protokol imzaladı.


Sağlık 26.11.2015 16:43:54 379 0

Terziler, Sağlıkta Özel Doğuş´a Emanet

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar, Pazarlama Temsilcisi Hilal Çetin ve Tanıtım ve Basın Sorumlusu Erkan Dursun ile birlikte Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odasının Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Ahmet Kayalı İş  Hanı 3. katta bulunan Oda binasını ziyaret etti.

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar´ı, Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, yönetim kurulu üyeleri Göksel Yıldırım, Erol Usta, Fikri Coşkun, Ozan Karabul ve oda sekreteri Nilgün Arslanoğlu tarafından karşılandı.

İmza töreninde konuşan Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Sami Ekerbiçer;" Yapmış olduğumuz bu protokol, öncelikle Akhisar Terziler Odasının tüm üyelerini kapsıyor. Birlikte yine almış olduğumuz bilgilerle doğrultusunda hastanede alınan yeni donanımlarla, ilave doktorla birlikte tüm Akhisar´ımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Başarılarının devamını diliyorum " dedi.

Basına bilgi veren Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Halkla İlişkiler Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Yaşar Artar;" Sağlık konusunda Özel Doğuş Hastanesinin Akhisar halkına yönelik son zamanlarda kamunun da taktir ettiği gibi hizmetin bulaşamıcağı hiçbir kitle, hiç bir kesim, hiç bir mahalle, hiç bir ova, hiç bir mecra kalmayacak şekilde bir çalışma içerisine girdik. Bu kapsamda sivil toplum kuruluşları ve odalarımız bizim için çok önemli halka ulaşmakta yaşayacağımız sıkıntıları odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla aşmayı düşündük. Bunda da isabetli karar verdiğimize şahit olduk. Bu kapsamda diğer odalarımızla yapmış olduğumuz sözleşme Terziler Odası başkanımızla da yeniden masa etrafında oturmamızda son derece onur ve gurur verici bir çalışma. Her şeyden önce biz sağlıklı olarak hastanemize gelmelerini  isteriz. Ama şu da kesin bir durum ki bizler yaşayan birer faniyiz, bugün varız yarın elbette yok olacağız. Bu süreç içerisinde hastalıkta bizim sağlıkta. Hastalanacak olan vatandaşlarımız öyle bir sıkıntı yaşayacaklarında bize geldiklerinde en temiz en titiz, en güzel bir şekilde ağırlanacaklarından kuşkuları olmasın. Tüm servislerimiz tüm polikliniklerimiz ve elemanlarımız vatandaşlarımızın emrinizde. Yaptığımız bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ