THYATEİRA, EDREMİT MASTERLERİ YENDİ

Thyateira, Ulusal Vetaranlar Liginin güçlü takımı Edremit Masterleri 4-3 yendi.


Spor 4.11.2019 12:38:01 1385 0

THYATEİRA, EDREMİT MASTERLERİ YENDİ

Thyateira, Ulusal Vetaranlar Liginin güçlü takımı Edremit Masterleri 4-3 yendi.

Ulusal vetaranlar Güney Marmara futbol liginin ilk iki haftasında arzuladığı sonuçları alamayan Thyateira Akhisar master futbol takımı, Ligin 3. haftasında konuk ettiği ligin güçlü takımı Edremit masteri 4-3 yenerek ilk galibiyetlerine ve 3 puana merhaba dediler. Edremit masterler karşısında ilk yarıda tutuk bir oyun sergileyen Thyateira 19. Dakikada yediği golle ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. 2. yarıya bambaşka bir takım ruhuyla sahaya çıkan ev sahibi Thyateira Akhisar oynadığı muhteşem futbolunu profesyonel ayakları Seyit 2, Engin ve Mesut Akkoyun´un attığı birbirinden güzel 4 golle süsleyerek, son 5 dakikaya 4-1 önde girdi. Bu dakikadan sonra rehavete kapılan Thyateiralı futbolcular kalesinde gördüğü 2 gole engel olamadılar ve maçta Thyateira Akhisar´ın 4-3´lük galibiyeti ile sona erdi.

Maç sonrası konuşan Thyateira Akhisar futbol takımı başkanı Ünal BALANUYAN ve sportif direktör Emin KÖKÇÜ, ?Aldığımız bu güzel galibiyetimiz özgüvenimizi kazanmamız adına çok iyi geleceğine ve deplasmanda oynayacağımız. Bursa Mustafa Kemalpaşa maçına daha iyi motive olmamızı sağlayacaktır.? dediler. Maç sonrası her iki takım futbolcuları birlikte yemek yedikten sonra Edremit li futbolcular Akhisar a ve Thyateira Akhisar master futbol takımına yakışır bir şekilde uğurlandılar.

THYATEİRA- Şükrü- Fatih Şen-Rüstem-Serdar-Emin-Kenan-İbrahim-Sakıp-Veysel-Ali Mercan-Seyit?Coşkun-Ozan-Mesut Akkoyun-Muzaffer-Engin-Rasim-Mesut Kaya- Cemal 

EDREMİT? Ozan Akol-Serdar-Gökhan-Ozan -Soner-Mehmet-Arda-Deniz-Hasan-Alp-Nejdet-Hakan-cihat-Vahdet


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ