Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticiyi sevindirdi

Akhisar´da eski Tekel depolarında mısır alımı yapan Toprak Mahsulleri Ofisi verdiği fiyatla üreticiyi memnun etti.


Tarım/Hayvancılık 23.09.2016 14:32:18 744 0

Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticiyi sevindirdi

Akhisar´da eski Tekel depolarında mısır alımı yapan Toprak Mahsulleri Ofisi verdiği fiyatla üreticiyi memnun etti.

Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbuğa, yaptığı açıklamada: ?İlçemizde mısır yetiştiriciliği önemli tarımsal gelir getiren ürünlerdendir. Bu önemli ürünü zorluklarla yetiştiren çiftçimizin malını uygun fiyattan satabilmesi en büyük isteğimizdir. Toprak Mahsulleri Ofisi Akhisar Geçici Ekibi eski Tekel Sigara Fabrikası depolarında son yıllarda olduğu gibi bu yıl da mısır alması bizleri memnun etmektedir. Mısır alımı yapan Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürlüğü´nün yapmış olduğu uygulamadan çiftçimizin de memnundur? ifadelerini kullandı.

Toprak Mahsulleri Ofisi İzmir Şube Müdürü Demet Civan, Toprak Mahsulleri Ofisi İzmir Şube Müdür Yardımcısı Mücahit Azap, Toprak Mahsulleri Ofisi Manisa Ajans Müdürü Birol Güleç, Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbuğa mısır alımı yapan yerleri yerinde incelediler.

Toprak Mahsulleri Ofisi Akhisar Geçici Ekibi eski Tekel Sigara Fabrikası depolarında %14´ün ve altındaki nem değerleri ile randevulu mısır alımı devam ediyor. (%14´ ün üzerinde nem değerleri ile randevulu mısır alımı Toprak Mahsulleri Ofisi Manisa Ajansı´ nda yapılmaktadır.)

Randevu almak için: http://randevu.tmo.gov.tr/tmoHars/

Toprak Mahsulleri Ofisi Manisa Ajans telefon 0236 211 14 12


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ