TÜM AKHİSARLILARIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart seçimlerinde Akhisarlıların gücünün sandığa yansıyacağını söyledi


Siyaset 20.03.2019 17:54:25 1215 0

TÜM AKHİSARLILARIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Milletin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart seçimlerinde Akhisarlıların gücünün sandığa yansıyacağını söyledi.

Kadıdağ ve Gökçeahmet Mahalleleri´ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, vatandaşlarla bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu. CHP ve İyi Parti´nin yanı sıra MHP´li ve AK Partililerden de destek aldığına vurgu yapan Dutlulu, tüm Akhisar´ın Belediye Başkanı olacağını dile getirdi.

?BABAMLA GURUR DUYUYORUM?

1994-1999 yılları arasında Akhisar´a büyük hizmetler yapan babası Ahmet Dutlulu´nun sağ görüşten olması nedeniyle sosyal medyadan kendisini eleştirenlere yanıt veren Besim Dutlulu, ?Ben hayatımda sadece Cumhuriyet Halk Partisi´nde siyaset yaptım, babam sağ partide Akhisar´a hizmet etti. Sosyal medyada sahte hesaplar ile babam üzerinden bana saldırmaya çalışanlar merak etmesinler, onların da yaşamaktan keyif alacağı bir Akhisar´ı hep beraber inşa edeceğiz. Bilmeyenler için de belirteyim babamla çok gurur duyuyorum. Gittiğim her mahallede babama dualar ediliyor, yaptığı hizmetler için teşekkür ediliyor. Hala günümüzde bile onun yaptırdığı kapalı pazaryerleri Akhisarlılar tarafından kullanılıyor. Akhisar´a yapılan en son otoparkı babam Ahmet Dutlulu yaptı ve halen Akhisarlılar tarafından kullanılıyor. Dediğim gibi nasıl ki babam bu hizmetleri yaparken hiçbir siyasi ayrım yapmadı, ben de hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet edeceğim. İnşallah yeni yatırımları yapmak da sizlerin desteğiyle bize nasip olacak? dedi.

?YAKALARIMIZDA PARTİ ROZETİ DEĞİL ŞANLI TÜRK BAYRAĞI ROZETİ VAR?

 Belediye seçimlerinde siyasi partilerin hiçbir öneminin olmadığına dikkat çeken Besim Dutlulu, önemli olanın Akhisar halkına hizmet etmek olduğunu vurguladı. ?Tüm Akhisarlıların belediye başkanı olacağım´ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, ?Parti bayraklarını Türk bayrağının üzerinde tutup bunun üzerinden siyaset yapmayı biz onaylamıyoruz. Bizim yakalarımızda parti rozeti değil, Türk Bayrağı rozeti var. Bizim meclis listemizde MHP´li, İYİ Partili, Demokrat Partili ve CHP´li arkadaşlarımız var. Biz şanlı Türk bayrağımızın altında tüm Akhisarlıların belediye başkanı olacağız" ifadelerini kullandı.

?AKHİSAR´IN BOZUK YOL SORUNU TARİHE KARIŞACAK?

Gökçeahmet ve Kadıdağ mahalleleri gibi tüm Akhisar´daki kırsal mahallelerin düğün ve hayırlarda kullanılması için çok amaçlı salon, gençler için spor sahaları, yöre halkı için sosyal çevre düzenlemeleri ile yol, su, kanalizasyon gibi tüm altyapı sorunlarını gidereceklerini söyleyen Dutlulu, ?Kırsal mahallelerimiz artık hizmete kavuşacak. Akhisar´ın en yakın ve en uzak kırsal mahallelerine gittim. Gittiğimiz o yollar çok kötü halde. Kazalara davetiye çıkarıyor. Biz halkımızı bu bozuk yollara mahkum etmeyeceğiz. 15 yılda yapılmayan yolları seçildiğimiz taktirde ilk 5 yıl içerisinde bitireceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Bozuk yol sorunu tarihe karışacak? şeklinde konuştu. Haber Merkezi

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ