Turhan Poyraz Futsal Turnuvası Başladı

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği Turhan Poyraz Futsal Turnuvası, Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda başladı.


Spor 23.02.2016 11:08:28 362 0

Turhan Poyraz Futsal Turnuvası Başladı

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği Turhan Poyraz Futsal Turnuvası, Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda başladı.

22 Şubat ile 22 Mart 2016 tarihleri arasında Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılacak olan Futsal Salon Futbolu turnuvası Akhisarspor´da uzun yıllar forma giyen ve kaptanlık yapmış oyuncusu Turhan Poyraz adına yapılıyor.

Toplam 54 müsabakanın yapılacağı ve Uluslararası Futsal oyun kurallarının uygulanacağı, Turhan Poyraz Futsal Turnuvasında ilk karşılaşma Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay ve Akhisarsporlu eski futbolcu Turhan Poyraz´ın katılımı ile başladı.

Karşılaşma öncesi ilk açılış konuşmasını yapan Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay takımlara başarılar diledi. Akhisar´daki spor ve bunun içindeki futbol sevdasından bahseden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar´ın yaşanabilecek çok değerli bir şehir olduğunu ve bu kentin sportif bir kültürü olduğunu belirtti. Akhisarspor´a büyük ve değerli katkılar yapmış Turhan Poyraz adına yapılan turnuvaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Salih Hızlı, yarınlar da Turhan Poyraz gibi çok değerli insanları buralarda görmek istediklerini belirtti. Turnuvaya isminin verilmesinden dolayı ayrı bir gurur duyduğunu ifade eden Akhisarsporlu eski futbol Turhan Poyraz ise vesile olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından müsabaka öncesi seremonide şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından turnuvaya adın verilen Akhisarsporlu eski futbolcu Turhan Poyraz´ın başlama vuruşu ile turnuvanın ilk santrası yapıldı.

Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda ilk müsabaka Endüstri Meslek Lisesi ve Namıkoğul Anadolu Lisesi arasında yapıldı. 25´er dakikalık devreler halinde oynanan karşılaşmanın ilk devresi Endüstri Meslek Lisesi´nin 4-3 üstünlüğü ile geçilirken karşılaşmanın normal süresi 8-8 berabere son buldu. Penaltı atışlarında ise karşılaşmayı Namıkoğul Anadolu Lisesi 3-2 kazanan taraf oldu. Günün ikinci karşılaşmasında ise Keskinoğlu ile Garnizon Komutanlığı arasında oynandı ve ilk devresi 6-3 Keskinoğlu üstünlüğü ile geçirilirken karşılaşmayı Keskinoğlu 9-3 kazanan taraf oldu. Günün son karşılaşması ise Kız Meslek Lisesi takımı ile Kaymakamlık-Nüfus takımları karşı karşıya geldi ve ilk devre 8-2 Kaymakamlık-Nüfus takımın üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşma sonunda günün son maçını Kaymakamlık-Nüfus takımı, Kız Meslek Lisesini 13-3 yendi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ