Türk Kadınlar Konseyi´nden Akhisar´a Ziyaret

Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ın eşi Esma Bektaş Akhisar ?ı ziyaret etti.


Gündem 3.05.2016 15:33:24 467 0

Türk Kadınlar Konseyi´nden Akhisar´a Ziyaret

Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ın eşi Esma Bektaş Akhisar ?ı ziyaret etti.

Ziyarette Manisa Valisi Erdoğan Bektaş´ın Eşi Esma Bektaş, Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri´ni ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker in Eşi Funda Peker´i Akhisar Kadın Girişimciler Kurul Üyesi Nefise Şükran Füzün ve Akhisar Kadın Girişimcileri ağırladılar.

İlk olarak Keskinoğlu´nun Ravika Köyünü, Keskinoğlu Klasik Araba Müzesi gezildi. Öğle programında ise Belediye Başkanı Salih Hızlı´nın misafiri oldular. Akhisar Ticaret Borsasının "Zeytin Denince Akhisar" sloganı ile hazırlanan hediyelikler misafirlere takdim edildi. Sonrasında Akhisar Halk Eğitim Merkezi´nin düzenlemiş olduğu Akhisar Belediyesi Sergi Salonundaki sergiye katılan misafirler Akhisar´dan güzel anılarla ayrıldılar.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Türk Kadınlar Konseyi Derneği Başkanı Mübeccel Kafkaslı; ?Türk Kadın Konseyi Genel Başkanı Işılay Saygın Hanım Efendidir. Manisa´da da Sayın Esma Bektaş da onursal başkanımızdır. Bugün Işılay Hanım, yoğun programı nedeniyle bize katılamadılar. Sevgili Esma Hanımefendi bizimle birlikteler. Biz Türk Kadınlar Konseyi olarak her türlü kuruma ve kuruluşa saygı içerisinde çalışıyoruz. Hizmet eden herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bizim Türk Kadınlar Konseyi olarak diğer derneklerden bir ayrıcalığımız; Türk kadınlarını dünyaya tanıtan dünya çapında tanınan bir konsey oluşumuzdur. Bu güzel gün için onursal başkanımız Sayın Işılay Saygın adına kendim adına ve Ekin´im adına Keskinoğlu Ailesine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan Nefise Şükran Füzün´a ve TOBB Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu´na teşekkürlerimi sunuyorum kendilerini sevgi ile kucaklıyorum ? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ