Turkcell Haftanın Maçı Etkinlikleri Akhisar´da Çok Renkli Geçiyor

Spor Toto Süper Lig´in ikinci devresi hayata geçirilen ?Turkcell Haftanın Maçı? 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 20. Haftasında Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında 7 Şubat 2016 Pazar günü saat 15.00´de Manisa 19 Mayıs Stadında yapılacak olan müsabak


Spor 6.02.2016 13:43:37 632 0

Turkcell Haftanın Maçı Etkinlikleri Akhisar´da Çok Renkli Geçiyor

Spor Toto Süper Lig´in ikinci devresi hayata geçirilen ?Turkcell Haftanın Maçı? 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu 20. Haftasında Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında 7 Şubat 2016 Pazar günü saat 15.00´de Manisa 19 Mayıs Stadında yapılacak olan müsabaka seçildi.

Spor karşılaşmalarını Anadolu´da festivale dönüştürmeyi ve taraftarları statlara çekmeyi hedefleyen proje kapsamında Akhisar Belediyesi önü Milli Egemenlik Meydanında kurulan stant üzerinden çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Akhisar Belediyesporlu futbolcular teknik direktör Cihat Arslan önderliğinde taraftar ile buluşacak.

Spor Toto Süper Lig resmi iletişim sponsoru Turkcell, ?Futbol Ne Güzel Şey´ söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine de katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu çerçevede Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği yaparak vakfın ana sponsoru olan Turkcell, ??Haftanın Maçı´´ projesini hayata geçirdi.

Yeşil sahanın coşkusunun Akhisar´a taşındığı ?Turkcell Haftanın Maçı? etkinliği bugün başladı. Etkinlik 2 gün boyunca 10.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftara, Turkcell etkinlik alanında ve Akhisar´daki Turkcell mağazalarında maç bileti hediye edilecek. ?Turkcell Haftanın Maçı? kapsamında futbolseverler tuttukları takımın oyuncularıyla da tanışma şansı buldu.

Akhisarpor oyuncuları Burno Mezenga, Mervan Çelik, Tolga Ünlü ve Kaleci Milan Lukac ile Teknik Direktör Cihat Arslan, maçtan bir gün önce etkinlik alanını ziyaret edip futbolseverlerle birbirinden eğlenceli aktivitelerde keyifli saatler geçirdi. Maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan futbolseverler ise Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olma imkanı da bulunuyor.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK