Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer AKYÜZ ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR GSK ´NÜ ZİYARET ETTİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer AKYÜZ ve Federasyon denetleme kurulu üyesi İsmail ŞAHİN, ilimizin Oryantiring´te başarıları ile adını duyuran Zeynep Gülin Öngör Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik ve Spor Kulübüne ziyarette bulundu


Eğitim 6.06.2018 17:15:27 927 0

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı  Hacer AKYÜZ ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR GSK ´NÜ ZİYARET ETTİ

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı  Hacer AKYÜZ ve Federasyon denetleme kurulu üyesi İsmail ŞAHİN,  ilimizin Oryantiring´te başarıları ile adını duyuran  Zeynep Gülin Öngör Mesleki  Ve Teknik Anadolu  Lisesi Gençlik ve Spor Kulübüne ziyarette bulundu.         

        Ziyarette  Hacer  AKYÜZ´ü  kulüp başkanı ve Okul Müdürü  Nazan BAHAR,  kulüp yönetim kurulu üyeleri  ve Sporcu öğrenciler karşıladı.

         Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı  Hacer AKYÜZ : Manisa merkezde ve Akhisar´da yaptığım ziyaretlerde Oryantiring sporunun yüksek enerjisini ve potansiyelini gördüm. Bunda Kulübünüzün önemli katkısı olduğunu düşünüyorum. Kulübünüzün imkanları da  çok müsait. Hayırseverinizin destekleri, Okul ve  kulüp yönetiminin gayretleri Antrenör ve sporcuların çalışmaları önemli rol oynamıştır. Kulübünüzün Oryantiring geçmişinin  başarılarla dolu olmasının da büyük katkısı vardır.

                 Okullar arasındaki başarılarına şahit olduğumuz kulübünüzün  federasyon faaliyetlerine de girip başarılı sonuçlar alması bizleri  mutlu etmiştir. Emeklerine saygı duyduğum Kulüp  yönetimi , antrenör ve sporcularını tebrik ederim.

                Ziyaretlerim sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarının Oryantiring sporunu tanıdıklarını Oryantiring ile ilgili çalışmaları ve başarıları takip ettiklerine şahit oldum.  Oryantiring´le ilgili faaliyetlere ve çalışmalara destek olacaklarını söylediler.

          Kulüp başkanı Nazan BAHAR: Okul olarak daha çok gencimizin spor yapmasını, fiziksel ve sosyal gelişimlerini  sağlamaları için spor kulübünü kurduk. Kulübümüzde Oryantiring, Voleybol, Bocce, Satranç , Masa Tenisi ve Basketbol  branşlarında faaliyet  gösteriyoruz. Oryatiring branşında okullar arası Türkiye Birinciliği, kulüpler arası yarışmalarda da K 18,K16 kategorilerinde Türkiye 2.likleri ve 3.lükleri var.

                Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı  Hacer AKYÜZ,  Kulübe 10 kişilik Çadır hediye etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ