Uğur Aydemir´den Çiftçilere Müjde

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, doğal afetlerden zarar gören çiftçilere yapılacak ödemenin müjdesini vererek; ?Üreticilerimizin yaralarını sarıyoruz? dedi.


Siyaset 4.07.2015 10:21:00 244 0

Uğur Aydemir´den Çiftçilere Müjde

Milletvekili Aydemir, memleketi ve seçim bölgesi Manisa´da gerçekleştirmekte olduğu çalışmalar ve ziyaretler esnasında çiftçilerin heyecanla beklediği müjdeyi de verdi. Aydemir açıklamasında ? 01 Ocak 2015 ? 25 Haziran 2015 tarihleri arasında meydana gelen zirai don, sel, dolu gibi doğal afetler nedeniyle mağduriyet yaşayan çiftçilerimize afet ödemesi yapılacaktır.

Vatandaşlarımızın taleplerine binaen Manisa Valiliğimizin ilgili birimlerince yapılan çalışmalar doğrultusunda çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için Başbakanlığımıza yapılan ödenek talebi olumlu olarak karşılanmıştır. Çiftçilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için İlimize 34 milyon 965 bin TL ödenek aktarımı gerçekleştirilmiştir? dedi.

24 TEMMUZ SON GÜN

Meydana gelen tarımsal afetlerde ürünleri veya hayvanları zarar gören çiftçilerimizin ödeneklerden yararlanmak için 24 Temmuz 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ilgili tarım müdürlüklerine dilekçe ile başvurması gerekmektedir. Afet acil yardım ödeneğinden %40 ve üzerinde zarar gördüğünü İlçe Afet Acil Yardım komisyonu tarafından tespit edilen üreticiler yararlanabilecek.  

Aydemir,çiftçilere verdiği müjdenin ardından ?Ak Parti hükümetlerimiz mağdurun ve mazlumun yanında olmayı ilke edinmiştir. Çiftçilerimizin derdine derman olmak, yaralarını sarmak için ilimize sağlanan destekler nedeniyle Başta Saygıdeğer Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm ilgililere şahsım ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunarım? diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ