Uğurlu Faaliyetlerine Devam Ediyor

Merkezi İstanbul'da bulunan Manisalılar Derneğinin Kurucu Başkanı İsmail Gürol Uğurlu Gölmarmara MHP İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu deve güreşlerine sponsor oldu.


Gündem 24.03.2014 16:48:43 4212 0

Uğurlu Faaliyetlerine Devam Ediyor

Uğurlu konu hakkında ‘‘Gölmarmara MHP Belediye Başkan adayı Mücahit Tünay beni telefonla arayarak MHP İlçe teşkilatı için organize edeceğimiz deve güreşleri için sponsor olur musun dedi. Bende eğer seçim çalışmalarında MHP için faydalı olacaksam olurum dedim. Bu amaçla da Gölmarmara ya geldim. Deve güreşlerine Gölmarmaralıların yoğun ilgi göstermesinden dolayı da çok memnun oldum. İnşallah 30 Martta Gölmarmara Belediyesi burçlarına 3 hilalli bayrağın dalgalanmasının an meselesi olması beni ayrıca sevindirdi “ dedi.

MHP Gölmarmara Belediye Başkan adayı Mücahit Tünay’da; ‘‘Organize ettiğimiz deve güreşlerine sponsor olan değerli büyüğümüz İsmail Gürol Uğurlu bey e partim adına çok teşekkür ederim. Gölmarmaralılarında düzenlemiş olduğumuz bu deve güreşlerine ilgi göstermesi bizleri çok sevindirdi. İnşallah 30 Matta Gölmarmara Belediyesi burçlarında 3 hilalli bayrak dalgalanacaktır’’ dedi.