Uğurlu Seçim Startını Dün Gece Dağdere de Havai Fişeklerle Verdik

Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ilçe yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleri Kadın Kolları Başkanı Nuran Üçerler parti lokalinde Akhisar da görev yapan basın Mensuplarıyla Birlikte Kahvaltı programı yaptı.


Siyaset 18.01.2015 16:36:46 2261 0

Uğurlu Seçim Startını Dün Gece Dağdere de Havai Fişeklerle Verdik

Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ilçe yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleri Kadın Kolları Başkanı Nuran Üçerler parti lokalinde Akhisar da görev yapan basın Mensuplarıyla Birlikte Kahvaltı programı yaptı.

Uğurlu kahvaltı sonrasında yönetim kurulunu tanıttı ve 10 Ocak Dünya gazeteciler gününü kutladı.

İbrahim Uğurlu yapmış olduğu konuşmasında “ Yerel basınımızın güzide temsilcileri hepiniz hoş geldiniz. 11 Ocak 2015 te yapmış olduğumuz ilçe kongresinde tekrardan göreve getirildik. Bana bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederim. Malum kongreden dolayı sizlerin de gazeteciler gününüzü kutlayamadık. Kusurumuza bakmayın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz tekrardan kutlu olsun. Umarım uzun yıllar mesleğinizde başarılı olursunuz. Tekrardan davetimize katıldığınız için teşekkür ederim.” Dedi.

İlçe Yönetim Kurulu üyesi Halil Öksüz’ün yapmış olduğu sunumda ilçe yönetim kurulunun görev dağılımı ve tanıtımı yapıldı. 7 Haziran 2015 te yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri için çalışmalarımızı genel merkezimizin emir ve direktifleri ile birlikte yapmak için yola çıkacağız. Amacımızın her zaman olduğu gibi; Milliyetçi Hareket Partimizi iktidar yapmak

Memleketin bozulan düzenini, kaybolan saygınlığını, parçalanmaya yüz tutan milli kimliğimizi ve beraberliğimizi tekrar “ Türk vatanında” sağlamak için hiç durmadan birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Biliyoruz ki bu Vatan’ın gerçek sevenlerinin bulunduğu tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin ta kendisidir. Parti teşkilatımızın görev dağılımı şu şekilde olmuştur;

İlçe Başkanı: İbrahim Uğurlu

Başkan Vekili: Haluk Ereceli

Osman Çelik – Teşkilatlanma ve Siyasi İşler Sorumlusu

Fatih Bilgen – Medya ve Sosyal Etkinlikler Sorumlusu

Halil Öksüz – Eğitim, Planlama ve Araştırma Sorumlusu

Kani Üçerler – Yerel Yönetimler ve Hizmetler Sorumlusu

İbrahim Sarısakal – İlçe Sekreterliği

Fatma Yurtseven – İlçe Muhasipliği

Yapılan sunumun ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İbrahim Uğurlu sorulan soru üzerine, İlçe Kongresindeki diğer adaylarla aralarında bir sorunun olmadığını hepsinle kardeş olduklarını dile getirdi.

Biz Seçim Ateşini Dün Gece Dağdere de Coşkuyla Havai Fişeklerle Yaktık Seçim Startını verdik

Biz el ele verip hep beraber Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapmak için çalışacaklarını söyledi.

İbrahim Uğurlu teşekkürlerini iletirken, bundan sonra basın ile sürekli istişare halinde olacaklarını dile getirdi.

Kahvaltı progrmı sonrasında parti lokalinin önünde yönetim kurulu ve yerel medya mensupları ile Basın Mensuplarıyla Hatıra fotoğrafı Çektirdi.