ÜLKÜ ORTAOKULUNDA TÜBİTAK HEYECANI

Akhisar Ülkü Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdi. Ülkü Ortaokulunun ilkini düzenlediği bilim fuarında 100 öğrencinin görev aldı ve fuarda 51 proje sergilendi. Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından konuşmalar yapıldı.


31.05.2016 17:22:32 526 0

ÜLKÜ ORTAOKULUNDA TÜBİTAK HEYECANI

Akhisar Ülkü Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştirdi. Ülkü Ortaokulunun ilkini düzenlediği bilim fuarında 100 öğrencinin  görev aldı ve fuarda 51 proje sergilendi. Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından konuşmalar yapıldı.

Açılış konuşmasını proje sorumlusu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Yüksel CAN yaptı.Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER ; ?Ülkü Ortaokulunun fark yaratmayı sevdiğini ve en kapsamlı fuar ile yine dikkatleri çektiğini belirtip başta Okul Müdürü Cafer TETİK ve emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.?Son sözü alan Belediye Başkan Yardımcısı Ali VELESTİN de böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Su roketinin açılış gösterisini yapmasının ardından fuarın açılışı Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer  ve Okul Müdürü Cafer Tetik tarafından gerçekleştirildi. 

51 proje ile en kapsamlı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gerçekleştiren Ülkü Ortaokulu´nda öğretmen ve öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ