Ulucami´ye Yeni Hat

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 475 Sokak´ta eski ve yetersiz olan içme suyu hattını yenilendi.


Gündem 25.11.2018 16:46:20 751 0

Ulucami´ye Yeni Hat

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 475 Sokak´ta eski ve yetersiz olan içme suyu hattını yenilendi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sunmak amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi 475 Sokak´ta ekonomik ömrünü tamamlamış eski ve yıpranmış olan içme suyu hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışma sayesinde, vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz su temin edildi. 

?Başkanımız hizmetleriyle tarih yazdı?

MASKİ´nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Fatma Bayır, ?Mahallemizde gerek yeni yerleşim alanlarımıza yapılan hizmetler gerekse mevcut olan hatlarımızda yapılan yenileme çalışmaları bizleri çok memnun ediyor. Eski hatlarımız bir bir tespit edilip yenileniyor. Şu anda da 475 Sokak´ta eski hattımız bize sorun yaratmaya başlamadan yenilendi.  Büyükşehir ve MASKİ´nin tüm hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımız hizmetleriyle tarih yazdı. Başarılı çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a çok teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ