ULUSOY VE ALHAT ZEYTİN İÇİN ANKARADA

24 Kasım 2018 Cumartesi günü Akhisar Kaymakamlığı- Akhisar Belediyesi- Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası- Akhisar Ticaret Borsası ve Akhisar Ziraat Odası nın ortaklaşa olarak düzenleyecekleri " Zeytin Günü " etkinlikleri için Ankara ya giden Akhisar Ticaret


Gündem 7.11.2018 11:53:33 858 0

ULUSOY VE ALHAT  ZEYTİN İÇİN ANKARADA

24 Kasım 2018 Cumartesi günü Akhisar Kaymakamlığı- Akhisar Belediyesi- Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası- Akhisar Ticaret Borsası ve Akhisar Ziraat Odası nın ortaklaşa olarak düzenleyecekleri " Zeytin Günü " etkinlikleri için Ankara ya giden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy ve Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat  çeşitli temaslarda bulundular ve temaslar esnasında etkinlik davetiyesi verdiler.

Konuyla ilgili ortak bir açıklama yapan  Ulusoy ve Alhat " Bildiğiniz gibi Akhisar Zeytin  - Zeytinyağı üretiminde ve ticaretinde Ülkemizin en önemli yöresi haline geldi. 300.000 ton  Zeytin Üretimi ile en fazla zeytin ilçemizde üretilmektedir. Dolayısıyla Zeytin Akhisar´ın can damarı haline gelmiştir. Akhisar´ın Zeytine minnetini belirtmek,  Ülke çapında ve Uluslararası arenada sesimizi duyurmak için 24 Kasım Dünya Zeytin gününde yıllardır düzenlenen etkinliği bu yıl  Akhisar Kaymakamlığı-Akhisar Belediyesi- Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası -Akhisar Ticaret Borsası ve Akhisar Ziraat odası olarak ortaklaşa düzenliyoruz.  Etkinliğimize Tarım ve Orman Bakanımızı , Ticaret Bakanımızı TOBB Başkanımızı ve Manisa Milletvekillerimizi  davet ettik ve kendileri ile İlçemizin ve Zeytinciliğimizin sorunları ile görüş alışverişinde  bulunduk" dediler.

Ulusoy ve Alhat  konuşmalarının sonunda 24 Kasım Cumartesi günü Taş Konak da düzenlenecek etkinliğe  Medya dünyasından yazarların, Sosyal Medya fenomenlerinin , gurmelerin katılacağını belirterek Tüm Akhisarlıları zengin içerikli Programa davet ettiklerini belirttiler.