UYUŞTURUCU OPERASYONU

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma ve operasyonda uyuşturucu hap yakalandı.


Polis/Adliye 21.01.2020 17:18:45 1534 0

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü,  Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma ve operasyonda uyuşturucu hap yakalandı. Akhisar´da bir otel odasında yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalanırken 1971 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

 

Edinilen bilgilere göre  ?20 Ocak 2020 günü alınan istihbari bilgiler ve yapılan araştırmalar doğrultusunda Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığının talebine istinaden Akhisar Sulh Ceza Hakimliğince yapılan değerlendirme sonucunda verilen arama kararı uyarınca Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, Akhisar ilçe emniyet müdürlüğü KOM ve Narkotik Suçlarla mücadele grup amirliği ekiplerimizce (NMAK- Narkotik madde arama köpeği) eşliğinde ilçemizde bir otel odasında usulüne uygun olarak yapılan aramada 1971 adet (797 gram gelen) Ecstasy uyuşturucu hapı ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili olarak olayın 4 şüphelisi yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimat gereği gözaltına alınmıştır. Kolluk ifadeleri tamamlanan M.E.E., A.M.A., R.A.F. ve A.İ. isimli şüpheliler bugün 21 Ocak 2020´de sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan tutuklanmıştır.? Akhisar halkının huzur ve güveni için uyuşturucu ile kararlı bir şekilde mücadele edileceği öğrenildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ