Yalçın Milli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akhisar'da Avukatlık yapan CHP' Akhisar ilçe başkanlığı görevide yapan Yalçın Milli son yolculuğuna uğurlandı.


Gündem 30.09.2013 13:56:57 2776 0

Yalçın Milli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında da yapılan törende ilçe başkanı İsmail Fikirli konuştu. Fikirli konuşmasında “Bugün ilçe başkanlarımızdan sevgili Avukat Yalçın Milli’yi kaybettik. Hukukçu bir babanın oğlu olarak 1937’de Tekirdağ, Şarköy’de doğan Milli, Lise öğreniminin ardından babası gibi hukuk öğrenimini seçti. Uzun yıllar Gördes ve ilçemizde Serbest Avukatlık ve kamu kurumlarında hukuk müşavirliği yaptı.

Partimizde uzun yıllar örgütte çalışmış, milletvekilliği adaylığı olmuş, hukukçu kişiliği ile siyaseti birleştirerek SHP döneminde Yüksek Disiplin Kurulu üyeliği yapmış, örgütümüzün zor günlerinde sorumluluk alarak aydınlığa çıkartmış bu değerli ilçe başkanımızın manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum” dedi.

İlçe binası önündeki törenden sonra dua edildi. Milli’nin cenazesi  araç üzerinde Tahir Ün Caddesinden yürüyen kalabalık Yeni Cami’ye kadar takip etti. Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazının ardından Milli’nin naşı Yeni Mezarlığa defnedildi.

Cenaze Törenine  CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Eski genel Sekreteri Önder Sav, CHP Manisa il Başkanı Hasan Cahit Kaplan CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın ile Gençlik Kolları, CHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayları Dr. Gökhan Gürel ve A. Vehbi Bakırlıoğlu ve bir çok partili ve vatandaşlar katıldı.