?Yaşamın Renkleri? Gençler İçin Buluştu

Gazeteci Gökmen Aykan´ın çalışması ile farklı sanat dallarında farklılık arz eden sanatçılar ?Yaşamın Renkleri? adı altında biraraya geldi.


Gündem 28.10.2016 16:43:20 413 0

?Yaşamın Renkleri? Gençler İçin Buluştu

Gazeteci Gökmen Aykan´ın çalışması ile farklı sanat dallarında farklılık arz eden sanatçılar ?Yaşamın Renkleri? adı altında biraraya geldi.

Farklı sanat dallarında farklılık arz eden sanatçılar için platform hazırlayarak Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bilgihan Gültekin ile buluşturan gazeteci Gökmen Aykan, gençleri özendirecek örnek bir projeye imza attı.

 Prof.Dr Gültekin ile el ele vererek  ?sanat için neler yapılır´ deyip yurt içi ve yurt dışında sanatların tanıtımı, gelişimi ,eksikleri ve hangi projelerin kabul göreceği hakkında bilgilendirilmede bulunan platformda  gelen sanatçıların sorularını ve beklentilerini dinleyen Prof.Dr Gültekin,  toplumsal olarak gençlerimizin yozlaşmasını istemediklerini, Her gencin müzikle veya bir el sanatıyla muhakkak ilgilenmesi gerektiğini ve sanat camiasında farklık arz etmiş başarılı sanatçıları geçlerle buluşturup sanata olan ilgilerini artırmak istediğini ve bu toplantıları sık sık yapmak istediğini dile getirdi . ayrı Gültekin konuşmasında ?Bu güzel sanatçıları bir araya getiren gazeteci Gökmen Aykan´a,  sonra buraya katılan kuaförlük mesleğini sanatçılığa dönüştüren dünya çapında bir çok başarıya imza atmış olan Sayın Ferdi Deren´e ,yazdığı kitaplarla yazar Ahmet Dinç hocamıza , heykeltraş- ressam Nursel Önnen hocamıza ve gazeteci Gökmen Küçüktaşdemir´e , TRT ses sanatçılarından Turgay Kızıltuğ hocamıza , TRT saz sanatçılarından Selçuk Gönüldaş ´a, TRT ses sanatçılarından Güldehen Marmara ve tüm sanat dostlarına her zaman Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar kapısının açıktır. Her güzel projelerde olacağız ve destekleyeceğiz. ? ifadelerini kullanarak  nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Akhisarlı kuaför Ferdi Deren ise böyle bir sanat platformunda akademisyenlerle birlikte olmaktan mesleği adına ve kendi adına gurur duyduğunu ifade etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ