Yazıcıoğlu Akhisar BBP İlçe Teşkilatınca Anıldı

5 yıl önce helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 5. yılı dolayısıyla Paşa mahallesi 5 Sokak BBP yeni ilçe Lokali önünde lokma döktürüldü.


Gündem 25.03.2014 17:08:55 2707 0

Yazıcıoğlu Akhisar BBP İlçe Teşkilatınca Anıldı

BBP Belediye Başkan Adayı Niyazi Özer, BBP Akhisar İlçe Başkanı Nurettin İbaş, MKYK üyesi Tuncay Özfidan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

BBP Lokalinde konuşan MKYK üyesi Tuncay Özfidan "Kıymetli arkadaşlar muhterem basın mensuplarımız Siyasi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının, şahadetinin 5. yıl dönümündeyiz. Onunla ilgili lokma hayrımızı yapıyoruz. BBP Akhisar ilçe teşkilatı olarak 5 yılı bulan bu hadisenin hala bugüne kadar çözülememiş olmasından büyük bir ızdırap duyuyoruz. Zaten hadisenin olduğu zaman devlet tarafından biz 1 buçuk saat sonra tespit edildiği halde yeri, yine enkazın ve diğer cenazelerin köylüler tarafından 3 gün sonra bulunması da zaten acımızı katmerleştirmişti. Hala 5 yıl geçtiği halde herhangi bir gelişmenin olmaması ve hatta bu davaya bakan özel mahkemelerin hükümet tarafından kaldırılması araştırma ve özel mahkemelerde yetkili savcılarında dolayısıyla görevlerinin sona ermesi bu hadisenin doğru bir şekilde ortaya çıkmasını engelleyici bir davranış olarak değerlendiriyoruz. İnşallah Umudumuzu tüketmiyoruz, inşallah bu sonuçlanacak. Bunu sonuçlandırmak için biz her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bize ulaşan her türlü bilgi ve belgeyi dava dosyasının içine  dahil ediyoruz. Savcılarla bu konuda sürekli iş birliği içerisindeyiz. Bu işin peşini bırakmayacağız. Rahmetlinin şahadetini unutmadık, unutturmayacağız. Bu işi sonuna kadar götürüp Türkiye’de sonuçlandırılmış ilk siyasi suikast davası olacak inşallah. Bunu gerçekleştireceğiz umudumuz devam ediyor" dedi.