?Yeni Anayasa Girişimi Yasadışıdır?

Vatan Partisi Akhisar İlçe Başkanı Ayşe Koyuncuk, parti lokalinde yaptığı basın açıklamasında "Türk Silahlı Kuvvetleri, polis ve köy korucuları, 24 Temmuz´dan bu yana PKK´yı hendeklere gömüyor" dedi.


Siyaset 11.02.2016 16:14:01 387 0

?Yeni Anayasa Girişimi Yasadışıdır?

 Basın açıklamasına katılan Vatan Partisi Manisa İl Başkanı Emekli Öğretmen Mustafa Gökdemir, yaptığı açıklamada ?Yeni Anayasa? girişimi yasadışıdır. Mecliste kurulan Anayasa Uzlaşma Komisyonuna, CHP, MHP ve PKK/HDP de katılıyor. Böylece AKP iktidarının Bölücü Anayasa planına ortak oluyorlar" dedi.

Ayşe Koyuncuk parti lokalinde gerçekleştirilen basın açıklamasında; ?Yeni Anayasa girişimi, PKK´yı gömüldüğü hendeklerden kurtarma girişimidir.

Yeni Anayasa, bölücüdür ve Cumhuriyet düşmanıdır.

Bu Meclis yürürlükte olan Anayasaya göre seçilmiştir. Milletvekilleri bu Anayasa üzerine yemin etmişlerdir.

Meclis, Anayasada değişiklik yapabilir, fakat yeni bir Anayasa yapamaz. O nedenle ?Yeni Anayasa? girişimi yasadışıdır. Mecliste kurulan Anayasa Uzlaşma Komisyonuna, CHP, MHP ve PKK/HDP de katılıyor. Böylece AKP iktidarının Bölücü Anayasa planına ortak oluyorlar.

Değerli Vatandaşlar,

Türk Milletini Anayasa dışına sürmek, özerklik getirmek, Devrim Kanunlarını delmeye kalkmak ve Başkanlık rejimi, hepsi birer terör eylemidir. Bu kez mayınlar ve dinamitler, Türkiye´nin altına yerleştirilmektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Polis ve Köy Korucuları, 24 Temmuz´dan bu yana PKK´yı hendeklere gömüyor. Tam belinin kırıldığı sırada, bölücü terör örgütünü kurtarmak istiyorlar.

Vatan Partisi ve Türkiye´nin Milli Güçleri, Yeni Anayasa terörüne kesinlikle geçit vermeyeceklerdir.

Partimiz, 81 ilde ?Bölücü Anayasaya Geçit Yok? Kampanyasını başlatmıştır.

Türk Milleti kavramı ırkçı değildir. Her etnik kökeni barındıran bir üst kavramdır.

Cumhuriyetin temellerine dokunursak paramparça oluruz. Bölücü Anayasaya HAYIR demek için halkımızı imza kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz? dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ