Yeni Transfer Bahattin Köse !

Akhisarspor`umuz Transferin son gününde Bahattin Köse ile sözleşme imzaladı. Belçika takımlarından Mons kulübünde forma giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusu Bahattin Köse 88 numaralı formayı giyecektir..


Spor 3.02.2014 11:31:42 3163 0

Yeni Transfer Bahattin Köse !

Spor Toto Süper Lig’de transferin son gününde Akhisar Belediyespor Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden RAEC Mons’da forma giyen 23 yaşındaki Bahattin Köse ile 2. 5 yıllığına anlaştı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi ve Mutlu Özdemir katıldı.

Yeşil-siyahlı takım, Belçika 1. Futbol Ligi takımlarından RAEC Mons’da futbol kariyerini sürdüren gurbetçi futbolcu forvet oyuncusu Bahattin Köse ile sözleşme imzalayarak transfer dönemini bitirdi. Öte yandan Yeşil-Siyahlılar kiralık olarak Karşıya’da bulunan Kerem Bulut ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’da bulunan Gideon Sani’nin tekrar takıma katıldıklarını bildirildi. Kerem Bulut A takımı ile idmanlara çıkarken Gideon Sani’nin ise A2 takımı ile idmanlara çıkacağı bildirildi.