YEŞİL DEVLER GALİBİYETE DOYMUYOR

Türkiye Basketbol Ligi(TBL) takımlarından Akhisar Belediyesi Basketbol takımı galibiyet serisine emin adımlarla devam ediyor.


Spor 19.12.2020 13:04:27 1307 0

YEŞİL DEVLER GALİBİYETE DOYMUYOR

TBL 11. hafta mücadelesinde Kocaeli BŞB Kağıotspor´u evinde ağırlayan Akhisar Basket mücadeleden 89-82 galip ayrıldı. 18 Aralık Cuma günü saat 19.00´da Akhisar Belediye Spor Salonu´nda başlayan karşılaşmaya deplasman takım Kocaeli hızlı girdi. Birinci çeyrek bittiğinde skor tabelasında 13-18´lik skor ile Kocaeli´nin üstünlüğü hakimdi ve mücadele süresince bir daha öne geçme şansını elde edemediler. İkinci çeyrekte rakibi üzerinde baskıyı arttıran Yeşil Devler, yarıya 47-35 önde girdi. İkinci çeyreğin ilk periyodu skorda Akhisar´ı yakalamaya çalışan deplasman ekibi hücum ve sıkı defans ile mücadele etse de üçüncü periyod 67-65´lik skor ile Akhisar Basket lehine kapandı. Son çeyreğe girildiğinde aradaki sayı farkını açan ev sahibi ekip karşılaşmadan 89-82 galip ayrıldı. Son 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Yeşil Devler 18 puanla sıralamada zirvedeki yerini koruyor. Kocaeli BŞB ise aldığı mağlubiyet ve karşılaşma fazlalığıyla 17 puan ile 3. sırada.

 

Akhisar Belediyesi Basketbol takımı ile Kocaeli BŞB arasındaki mücadeleyi Has Hakem olarak Murat Ciner, 1. Yardımcı Hakem olarak Ozan Gönen ve 2. Yardımcı Hakem olarak Mesut Öztürk yönetti.

Yeşil Devler adına karşılaşmanın en skorer ismi 17 sayı ile Troy Franklin Jr olurken Kocaeli BŞB adına en skorer isim 29 sayı ile Keshun Deıon Sherrill oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ