Yeşil Portakal Akhisar?da 8. Mağazasını Açtı

Yeşil Portakal Marketler Zinciri, Soma, Akhisar, Kırkağaç, Gölmarmara, Manisa`dan sonra 18.ci mağazasını Akhisar`da Seyitahmet Mahallesi, Zeytinliova Yolu üzerinde hizmete açtı.


Magazin 5.06.2015 18:52:24 2016 0

Yeşil Portakal Akhisar?da 8. Mağazasını Açtı

Manisa`da 3, Kırkağaç`ta 1, Soma`da 4, Gölmarmara`da 1, Saruhanlı`da 1, Akhisar `da 8. Şubesini açan Yeşil Portakal Marketler zinciri toplamda 18 yeni şubesiyle bölgeye hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Gayret Cami İmam hatibi Hüsamettin Kaya?nın açılış duasının ardından Yeşil Portakal Marketler Zincirinin Akhisar`daki 8. mağazasının açılış kurdelesini Ege Perakende Genel Müdürü Hüseyin Değirmencioğlu, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Ufuk Merde, Yeşil Portakal Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Kerim Karakaş ve İbrahim Karakaş ile birlikte kestiler.

Açılışta bilgi veren Yeşil Portakal Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karakaş, "Amacımız Akhisarlılara en kaliteli ürünü en ucuz fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak. Manisa, Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara Saruhanlı ve Akhisar`daki sekizinci  marketimizi Seyitahmet Mahallesi Rumeli Caddesi, sakinlerinin hizmetine açtık. Manisa ve ilçelerinde toplam 17 mağazamız var. Bunlara Akhisar`da 8.mağazamızı açarak, Manisa`da toplamda 18. market mağazamızı hizmetine sunduk" dedi.