?Yetersiz Bakiye? Akhisarlılarla Buluştu

Televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen yüzlerinden Hakan Yılmaz ve Hande subaşı, iki perdelik komedi "Yetersiz Bakiye" ile Akhisarlılarla buluştu.


Kültür/Sanat 21.12.2015 10:03:19 373 0

?Yetersiz Bakiye? Akhisarlılarla Buluştu

Günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların, asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan " Yetersiz Bakiye" adlı oyun Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda sanatseverlerle buluştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro oyununun Akhisar´da gösteriminin gelirleri AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi´ne bağışlandı. Akhisarlıların yoğun ilgi gösterdiği gecede Akhisar protokolü, engelli meclisi, rehabilitasyon öğrencileri ve aileleri ve sanatseverler salonu doldurdu. Mizah sanatçısı Murat Kürüz´ün yazıp yönettiği oyunda, usta ve sevilen sanatçılar Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tunçalp ve Eylül Öztürk rol aldı. Cebimizde taşıdığımız kredi kartlarının engellenemeyen sömürüsünü konu alan oyun, seyirciyi, yaşamın içindeki gerçeklerle yüzleştiriyor. Murat Kürüz, bu oyunda seyirciyi güldürmenin yanı sıra bir özeleştiriye de davet ediyor. ´Bu kadar üretmeden tüketmek, onca kutsal değeri tüketmeye değer mi?´ sorusuna cevap arıyor.

Akhisarlıları düşündüren, düşündürürken de eğlendiren ve kahkahaya boğan oyunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koodinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Emniyet Müdürü Engin Pınar, AKSEK Vakfı Başkanı Halil Hatip ve Akhisarlılar katıldı.