Yükselen Değer ?Centilmenlik ve Fairplay?

Akhisar Halk Eğitim Müdürlüğü´nün koordine ettiği ? Akhisar´da Yükselen Değerler? projesi kapsamında düzenlenen yarışmaların ödül töreni Akhisar Belediyespor´un katılımıyla yapıldı.


Gündem 10.12.2015 16:05:38 937 0

Yükselen Değer ?Centilmenlik ve Fairplay?

Altı Eylül İlköğretim Okulu´nda düzenlenen ? Akhisar´da Yükselen Değerler? projesi kapsamında yapılan centilmenlik ve fairplay konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi. Değerler eğitimi kapsamında centilmenlik ve fairplay´e dikkat çekmek için pilot okullardan birisi olan Altı Eylül İlköğretim Okulu´nda düzenlenen törene öğrencilerin ve halkın dikkatini çekmesi için Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, futbolcular İsmail Konuk ve kaleciler Milan Lukac ile Emrah Tuncer katıldı. Konuşmacılığını Uğur Aksoy´un üstlendiği törende centilmenlik ve fairplay hakkında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Yapılan yarışma sonucunda ortaokullarda resim yarışması birincisi 6/F sınıfından Nazan Tekin, şiir yarışması birincisi 7/A sınıfından Baran Karahan, kompozisyon yarışması birincisi 7/B sınıfından Ahmet Müfit Karasu oldu.

İlkokullarda ise resim yarışması birincisi 4/B sınıfından Sahra Öge, resim yarışması ikincisi 4/B sınıfından Deniz Kule, resim yarışması üçüncüsü ise 4/B sınıfından Lalehan Ay oldu. İlkokullar şiir yarışmasında ise birinci 4/F sınıfından Süleyman Çiftçi, ikinci 4/B sınıfından Lalehan Ay, üçüncü ise 2/C sınıfından Yiğit Kurt oldu. Kompozisyon kategorisinde ise İlkokullarda birinci 4/F sınıfından Nil Kaya, ikinci 4/B sınıfından Deniz Kule, üçüncü ise yine 4/B sınıfından Yaren Ayyıldız oldu.

Şiir, kompozisyon ve resim yarışması dışında değer kutusuna yaptıkları paylaşımlardan dolayı ödüle layık görülen öğrencilerde ödüllerini Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akkuyu, Şube Müdürü Mehmet Şahin ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem´den aldı. Paylaşımlardan dolayı ödül alan öğrencilerin isimleri ise şöyle: Ali Ulvi Dağdelen, Selva Artunç, Kemal Atakan Korkmaz, Sinem Yapar, Ömer Faruk Eryolu, M.Arda Kayık, Duru Kule, Hüseyin Cem Akagündüz, Yiğitcan Karabak, Sevde Şapçı, Oğuzhan Kaçar ve Deniz Kule.

Yükselen Değerler projesi kapsamında davet edilen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü ve futbolcular daha sonra öğrencilerle ile centilmenlik ve fairplay hakkında sohbet ederek öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Akhisar Belediyesporlu futbolcular daha sonra öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ