Zafer Kalkınma Ajansı Projesi İle Yurt Dışı Gezisine Gittiler

Zafer Kalkınma Ajansı Projesi İle Yurt Dışı Gezisine Gittiler


Gündem 26.09.2013 19:28:26 3386 0

Zafer Kalkınma Ajansı Projesi İle Yurt Dışı Gezisine Gittiler

Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce  yürütülen Zafer Kalkınma Ajansınca finanse edilen "Akhisarın Zeytini İyi Tarımdır Güvencesi" projesi çerçevesinde İlçe Müdürü  Mehmet Akif Şenyürek, Mühendis Nazlı Funda Edremit, Mühendis Hüseyin Tabakçı, Mühendis Ahmet Kılıç, Mühendis Mehmet Ali Ünverdi, proje ortağı Akhisar Ziraat Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbuğa ve yönetim kurulu üyesi Türker Subaşı teknik incelemelerde bulunmak üzere gittikleri yurt dışı gezisinden döndüler

 

Proje ekibinin teknik gezisi programının ilk durağı İtalya`nın Roma şehriydi. Roma`da Sabinya bölgesinde zeytin bahçelerinde  ve zeytin üreticileri kooperatifine ait zeytin sıkma tesisinde teknik incelemeler yapan proje ekibimiz daha sonra Roma şehrinin  tarihi ve turistik mekanlarını inceledikten sonra İspanya` nın Barselona şehrine hareket ettiler.  Barcelona şehrinde tarihi ve turistik mekanları ziyaret ettikten sonra İspanya`nın zeytin diyarı Granada şehrine geçen proje ekibi zeytin bahçelerinde incelemelerde bulundular.  Granada şehrinde bulunan El Hamra sarayını ve diğer tarihi ve turistik mekanları ziyaret ettikten sonra İlçemize döndüler. 

 İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek gezinin teknik açıdan çok verimli geçtiğini belirterek “  tarihi ve turistik mekanlara yaptığımız ziyaretler proje ekibimizin moral ve motivasyonuna da pozitif katkı sağlamıştır.” dedi.